Джазлин Робинсън- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Джазлин Робинсън е модел на TikTok и звезда на TikTok. Джазлин Робинсън е добре известна със своя едноименен канал в YouTube и неговото съдържание. По същия начин, нейното синхронизиране на устни и танци на популярни песни са допринесли за нейната огромна популярност. Научете повече за нетната стойност на Jazlyn Robinson, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Джазлин Робинсън
Дата на раждане: 01 април 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на TikTok
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Facebook Джазлин Робинсън във Facebook
Youtube Джазлин Робинсън Youtube
Instagram Instagram на Джазлин Робинсън

Възраст и ранен живот на Джазлин Робинсън

Джазлин Робинсън е на 17 години към 2021 г. Тя е родена в САЩ на 01 април 2003 г. Нейната зодия е Овен. За съжаление няма информация за нейните родители или братя и сестри. По същия начин тя е от американска националност. В резултат на това нейната етническа принадлежност не е налична.

По отношение на образователния опит на Робинсън, като се има предвид нейната 17-годишна възраст, тя може все още да е в училище. В резултат на това тя не е предоставила никаква информация за образованието си.Височина и тегло на Джазлин Робинсън

Колко висока е Джазлин Робинсън? Робинсън е прекрасна и талантлива млада дама. В момента тя е подрастващо момиче със стегнато и стройно тяло. Тя пък е със среден ръст и тегло. Точната й височина е 5 фута 2 инча височина, а телесното й тегло е 53 кг. По същия начин тя има прекрасна кафява коса и кафяви очи. В резултат на това информацията за размерите на тялото й, размера на обувките и размера на сутиена не е налична.

  Джазлин Робинсън

Джазлин Робинсън (Източник: Twitter)

кариера

Джазлин Робинсън е американски модел и знаменитост на Tik Tok. Тя е добре известна със зашеметяващия си външен вид, сладка усмивка, стил и прекрасна личност. Джазлин стана известна в резултат на изпълненията си. Тя се появява в няколко видеоклипа.

Джазлин има много почитатели. Тя е едно от най-необикновените момичета на TikTok. Ще я забележите рано в снимките за моделиране. Тя е най-известна в TikTok (Musical.ly) със своите комедийни видеоклипове, видеоклипове с танци и изпълнения със синхронизиране на устни. Джазлин често публикува своите модни тоалети и снимки на модели в Instagram. Тя получи и желаната значка за комик на TikTok за това, че е ас. И сега той е коронован музер.

По същия начин тя е добре позната в YouTube, където публикува уроци за грим и видеоклипове с градушка. Освен това фенът показа подкрепата си за нейния канал в YouTube. Нейният канал в YouTube, Jazlyn Jade, има над 12 000 абонати.

Джазлин Робинсън Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джазлин Робинсън? Професионалната кариера на Робинсън може би й е спечелила голяма сума пари. Нетното състояние на Джазлин Робинсън е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя вижда представянето си в социалните медии като звезда на TikTok и в индустрията за моделиране. Можем да предположим, че тя има добра нетна стойност и заплата.

Джазлин Робинсън Гадже и срещи

С кого се среща Джазлин Робинсън? Що се отнася до личния живот на Робинсън, тя е необвързана. Тя е твърде млада, за да има гадже или да има връзка. Преди това нямаше информация, че Робинсън има връзка с някого. В резултат на това тя е поставила на първо място кариерата си и щастливия живот.

Популярни Публикации