Джаз Чартън - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Чартън Джаз е британски модел, който стана известен през 2013 г. с работата си в звуковия отдел. Джаз Чартън е най-известна като съпругата на Кийран Кълкин.

Бързи факти

Пълно име: Чартън Джаз
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Киърън Кълкин
Нетна стойност 27 август 2013 г
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност британски
деца (1) Кинси Сину Кълкин

Джаз Чартън Биография

Чартън Джаз е родена в Обединеното кралство през май 1988 г. По същия начин тя е на 30 години. Тя е от британска националност. Не знаем много за нейното семейство, братя и сестри или образование. Нейната подробна информация за детството й остава неизвестна.

Височина и тегло на Джаз Чартън

Джаз, британски модел, е висока 5 фута 5 инча и има зашеметяващо тяло. Очите й са кафяви, а косата й е тъмно кестенява. Ние обаче не знаем размера на тялото й, размера на обувките, размера на талията или размера на гърдите. Чартън Джаз

Джаз Чартън със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

В юношеството си тя започва кариерата си на модел. Тя стана известна като артист на Фоли във филма „Likeliness“. Добре известно е, че тя е известна благодарение на съпруга си, известния американски актьор Кийран Кълкин. Нейната подробна информация за професионалната й кариера и личен живот обаче все още не е разкрита.

Съпругът на Джаз Чартън се казва Кийран. Започва кариерата си като дете актьор във филми като Father of the Bride, Home Alone, The Bride, The Cider House Rules и The Mighty. Кариерата му започва с филма Igby Goes Down, за който получава първата си награда Златен глобус.

В допълнение към наградата за избор на критиците и награда за сателит. По-късно той беше номиниран за Primetime Emmy Award (2020) и награда Златен глобус за сериал, наречен Succession (2019,2020,2022).

Джаз Чартън Нетна стойност

Въпреки факта, че не знаем много за нейния професионален живот, тя е талантлива и всеотдайна актриса. Тя изкарва добре от професията си, но нямаме точна цифра за нетната й стойност.

Джаз Чартън Съпруг, брак

След една година връзка, тя се омъжи за американския актьор Кийран Кълкин на 27 август 2013 г. в Лоуа. Двойката има щастлив брак. На 13 май 2019 г. те посрещнаха първото си дете след 6 години брак. Кинси Сиу Кълкин е името на дъщеря им.

Популярни Публикации