Джанис Дайсън- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, кариера

Джанис Дайсън е съпруга на британско-американския компютърен програмист и бизнесмен Джон Макафи. Научете повече за нетната стойност на Джанис Дайсън, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джанис Дайсън
Дата на раждане: 1983 г
Възраст: 38 години
Късметлийско число: 52
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Пол: Женски пол
Професия: N/A
Държава: N/A
Семейно положение: Овдовял
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност N/A

Възраст и ранен живот на Джанис Дайсън

Джанис Дайсън е роден в Гватемала през 1983 г. и е на 38 години. Нямаме много информация за нейните родители. Ние обаче ще ви държим в течение възможно най-скоро.

 Джанис Дайсън

Височината на Джанис Дайсън (Източник: Pinterest)Инцидент с бившия съпруг на Джанис Дайсън

В сряда, 23 юни 2021 г., Джон беше открит мъртъв в килията си в Испания; твърди се, че се е самоубил в затвора. Макафи беше арестуван през октомври 2020 г. на международното летище в Барселона, докато се подготвяше да се качи на полет за Истанбул. По това време съдия нареди Макафи да бъде държан в затвора в очакване на резултата от изслушването за екстрадиция. Той беше издирван по обвинения, свързани с данъци, които предвиждат максимална присъда от 30 години затвор. Националният съд на страната разреши екстрадирането му в Съединените щати само часове преди това. В сряда, 23 юни 2021 г., Mossos d’Esquadra, полицията, потвърди доклад в Ел Пас, че Макафи е намерен мъртъв в затвора Brians 2 близо до Барселона.

75-годишният Джон Макафи беше арестуван през октомври 2020 г. за продажба на антивирусен софтуер. На 10 юни 2021 г. Макафи написа в Туитър за живота си в затвора:. Аз съм стар и доволен от храна и легло, но затворът е ужас за младите.

Джанис Дайсън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джанис Дайсън? Джанис Дайсън беше омъжена за Джон Макафи, основателят на McAfee Association и създателят на антивирусен софтуер. Те се срещнаха през 2012 г., след като той я спаси от живота на жесток сводник Секс трафик. Те се женят през 2013 г. и в момента живеят в Лексингтън, Тенеси. Тя има две дъщери и един син на възраст 14, 15 и 17 години. Преди това той беше женен за Джуди Макафи, с която се разведе през 2002 г.

Веднъж той разкри зашеметяващия си брой деца, внуци и правнуци. McAfee написа в Twitter на 18 януари 2020 г., Не съм тук, за да ви давам решения; за каквото и да било. Това трябва да направите вие, мои мързеливи деца, внуци и правнуци. да Имам много правнуци. Тук съм, за да посоча реалността, която ви заобикаля. Които вие, деца мои, имате склонност да пренебрегвате. Той каза: Тъй като ме попитахте, имам 47 деца. Има 61 внуци. Не съм срещал нито един от правнуците си, въпреки че имам 19 от тях. Тези цифри можеха да бъдат много по-ниски, ако ДНК тестовете бяха налични, когато растях. На този етап не се интересувам. За мен наследството няма нищо общо с кръвта, а с осъзнаването, че всяко дете, което пресича пътя ти, е твое дете.

Нетната стойност на Джанис Дайсън

Нетното състояние на Джанис Дайсън е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации