Джанин Крефт - Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Жанин Крефт е психолог, известна предимно с филмите за самопомощ, които продуцира в акаунта си в TikTok, kreftscouch. Нейните видеоклипове са й спечелили почти 650 000 фенове на приложението. Като млада е била балерина. Научете повече за нетната стойност на Джанин Крефт, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Жанин Крефт
Псевдоним Жанин
Възраст 42 години
рожден ден 1 май 1982 г
Известен с Тикток звезда
Родно място елен
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Жанин Крефт Възраст и националност

На колко години е Джанин Крефт? Жанин е родена на 1 май 1982 г. в САЩ. Тя е 42 години към 2022 г . Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Джанин Крефт и други подробности за семейството. Жанин Крефт също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Джанин Крефт? Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи около 54 кг. Джанин Крефт има черна коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Жанин Крефт

Джанин Крефт позира за снимка Източник: Instagram

Джанин Крефт Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джанин Крефт? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Джанин Крефт има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила приходите си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Джанин Крефт се оценява на 1 милион долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Джанин Крефт придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кое е гаджето на Джанин Крефт? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 1 милион долара към 2021 г
  • Скеч за установяване на ограничения на работа е един от най-известните й видеоклипове в TikTok.
  • През юни 2020 г. тя пусна дует в TikTok с личността в социалните мрежи Табита Браун.

Освен това знайте за нетната стойност на Алекса Търнър, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации