Джанет Папале - Всичко за съпругата на Винс Папале

Джанет Папале , съпругата на Винс Папале, е успешна бизнесдама и майка на две деца. Винс Папейл е бивш уайд приемник за Филаделфия Ийгълс от Националната футболна лига. Започва кариерата си през 1974 г. във Филаделфия Бел от Световната футболна лига. След една година той се обвърза с Eagles, посвещавайки четирите си години на тях.

Отборът, за който играеше, преживя своите възходи и падения, което доведе до задушаване на много кариери. Invincible, филм от 2006 г., е базиран на историята на Papale, която включва както професионални, така и лични борби.

Коя е Джанет Папале?

След излизането на Invincible през 2006 г., съпругата на Vince Papale, Janet Papale Cantwell, е източник на очарование. Елизабет Банкс я изобрази и получи одобрение от критиците. Характеристиката обаче е критикувана, тъй като нейни близки приятели твърдят, че Джанет не прилича на това, което е изобразено във филма. Тя е амбициозна бизнесдама, която преди това е работила като фитнес треньор и гимнастичка. Кантуел е женен за главния герой на филма и заедно имат две деца.



  Винс Папале

Винс Папале със съпругата си

Джанет е родена и израснала в Североизточна Филаделфия, най-голямата от осемте си братя и сестри. През 1970 г. тя печели място във високо ценения световен отбор по гимнастика на САЩ. Джанет, наричана звездната съпруга, е постигнала страхотни неща в своята област и служи като вдъхновение за младите жени днес.

Възрастта на Винс Папале: Каква е действителната възраст на Непобедимия актьор?

Винс Папале е 75-годишен мъж. Той е роден на 9 февруари 1946 г. в Честър, Пенсилвания, в семейството на Франсис и Алмира Папале. По същия начин звездният знак на футболиста е Водолей. Марк Уолбърг го изобрази в 'Непобедимите'. Основният актьорски състав на Invincible вече е на 71 години. Мнозина продължават да се възхищават и възхваляват неговото изобразяване и представяне на Папале.

Запознайте се с папското семейство на Винс.

Винс Папале е женен за Джанет Папале Кантуел и имат две деца, Вини и Габриела. Синът на Вини Папале също е широк приемник, следвайки стъпките на баща си. 26-годишният футболист вече се наложи във футболния свят. По същия начин Габриела Папале, дъщеря му, е брокер. В Instagram тя се подчинява на @gabpapale.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vince Papale (@vincepapale83)

Нетната стойност на Винс Папале

Очаква се нетното състояние на Винс Папале да достигне приблизително 2 милиона долара към октомври 2022 г. Богатството му обаче се натрупва от изключително успешното му семейство. Те се радват на комфортен начин на живот в Съединените щати. Винс Папале спечели 000 през първата си година с Philadelphia Eagles през 70-те години и 000 през последната си година.

Популярни Публикации