Джанет фон Шмелинг- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Джанет фон Шмелинг (родена на 1 юни 1994 г. [Възраст: 27 години) е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, продуцент, мениджър и предприемач от Орландо, Флорида. Джанет Вон е актриса, която се появява в редица холивудски филми и телевизионни предавания, включително Just Jenna, BuzzFeed Murder Mystery Stories, Painting Autumn, Sorry for Your Loss и други.

Освен това тя работи като модел. Според публикации в медиите Джанет Вон работи като продуцент и мениджър в Decibel Media Group. Джанет стана известна, след като известният актьор „Дрейк Бел“ разкри, че е женен за нея и има син от нея.

Според източници Джанет и Дрейк се познават от дълго време и са се оженили през 2018 г. Нека ви кажа, че Бел е известен американски актьор и певец, известен най-вече с ролята си в шоуто Drake & Josh. В тази статия ще ви разкажем за съпругата на Дрейк Бел, Джанет фон Шмелинг.Бързи факти

Пълно истинско име Джанет фон Шмелинг.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Актриса, модел, продуцент, мениджър и предприемач.
Дата на раждане 1 юни 1994 г. (сряда).
Място на раждане Орландо, Флорида, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Атлантическия университет във Флорида.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 6,5″.
В метри: 1.68 m.
В сантиметри: 168 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг.
В паундове: 121 lbs.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (парагвайско-американски).
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.

Биография на Джанет фон Шмелинг

Джанет фон Шмелинг красива и талантлива дама, е родена от родителите си в сряда, 1 юни 1994 г., в Орландо, Флорида, САЩ. Тя е родена в добре установено семейство и практикува християнството.

Рожденият ден на Джанет е юни 1-ва всяка година, според рождената си дата. Що се отнася до нейната възраст, Джанет Вон е на 27 години (към 2021 г.). Нейната зодия при раждането е Близнаци.

Тя има интерес към актьорството и моделирането от дете. Тя започва да учи бойни изкуства като дете, защото е дъщеря на обучен майстор на бойни изкуства. В гимназията тя също се състезава в редица турнири по бойни изкуства за младши.

Според съобщения в медиите Джанет е посещавала Атлантическия университет във Флорида, за да продължи висшето си образование. След това тя започна да се концентрира върху развлекателната си кариера. Сега тя е известна актриса и модел в родината си.

Джанет Вон е от парагвайско-американско потекло, според нейните източници. Тя се придържа към християнската вяра. Що се отнася до нейното семейство, Джанет е част от смесено семейство.

Баща й, „главният майстор фон Шмелинг“, е професионален майстор на бойните изкуства, който е работил във Victory Martial Arts, според нашето проучване. Баща й е много близък с нея. На 21-ия й рожден ден баща й публикува нейна снимка с надпис:

Няма точна информация за биологичната й майка. Родителите й са се развели, според източници. Баща й я отгледа след това. Джанет фон има двама братя и сестри на име „Виктория фон Шмелинг“ (сестра) и „Херман фон Шмелинг“ (брат) (брат). Според нашето проучване брат й работи като оператор във Victory Martial Arts.

Сестра й, от друга страна, е завършила Атлантическия университет във Флорида. Според нашето проучване баща й се жени за втори път на 4 май 2008 г. Името на мащехата на Джанет е „Барбара фон Шмелинг“. Тя също има полусестра от втория брак на баща си. Обича да прекарва време със семейството си.

  Джанет фон Шмелинг

Джанет фон Шмелинг (Източник: Instagram)

Джанет фон Шмелинг Гадже, запознанства

Джанет фон Шмелинг една актриса стана известна през юли 2021 г., след като Дрейк Бел публично разкри, че се е оженил тайно за Джанет. Дрейк направи съобщението чрез публикация в Tweeter на испански език.

Освен това той разкри, че има син. Джанет Вон и Дрейк Бел се срещат от дълго време, според източници. Според SUN и двамата са били забелязани в Дисниленд на 35-ия рожден ден на Дрейк.

Дрейк Бел също публикува видео на живо в Instagram със сина си. Джанет пък не разкрива името на сина си. Освен това двойката е забелязана със сина си на редица обществени места. В момента тя живее щастлив живот в Съединените щати със съпруга си.

кариера

Джанет фон Шмелинг навлиза в развлекателната индустрия като модел, според източници. Освен това е подписала договори за моделиране с редица известни агенции.

Освен това Джанет е била модел за различни модни кампании, включително Дена Бъртън. Освен това, тя се появява в редица статии в списания и търговски реклами.

След това започва работа във филмовата индустрия като продуцент. Работила е и като продуцент и мениджър в Decibel Media Group. Джанет фон Шмелинг също е професионална актриса, както може би знаете. Тя направи своя актьорски дебют през 2015 г. с късометражния филм „Сивите“. Лейн беше героят, който изигра в първия си филм.

По-късно тя се появява във филми и телевизионни предавания като Suspense, Just Jenna, Tribal – Proof of Concept, BuzzFeed Murder Mystery Stories и други.

Джанет фон Шмелинг стана известна, след като изигра ролята на Тони в телевизионния сериал Painting Autum. В момента Джанет работи по предстоящите си проекти.

Джанет фон Шмелинг Нетна стойност

Колко богата е Джанет фон Шмелинг? Джанет Вон има нетно състояние от -4 милиона USD към 2021 г. (приблизително).

Любопитни факти

  • Джанет Вон е работила с редица известни личности по време на актьорската си кариера.
  • Нейният личен акаунт в Instagram има повече от 6,4 хиляди последователи (към юли 2021 г.).
  • Джанет фон Шмелинг също се появява в няколко реклами.
  • Дрейк Бел има силна връзка със семейството на Джанет Вон.
  • Джанет и Дрейк също участваха на 10-ата годишнина на EcoLuxe Lounge в Лос Анджелис през февруари 2017 г.

Популярни Публикации