Джанел Браун се опитва да отслабне от дълго време

Джанел Браун , звездата от Sister Wives, напоследък започна да публикува в социалните мрежи за здравословния си начин на живот. Джанел изглежда е била вдъхновена от Кристин Браун да тръгне на своя собствена мисия за отслабване. Опитите на Кристин за намаляване на теглото очевидно са изумявали нейните почитатели през годините. Промяната започва с желанието да се опита, каза 52-годишната жителка на Аризона като надпис към снимките, които изобразяват по-слабото й лице през август 2021 г. Тя разкри и един от начините си за бързо намаляване на теглото. Джанел Браун рекламира тайната си съставка за намаляване на теглото. Нека да надникнем как риалити звездата започна да спортува и каква е нейната тайна да остане здрава.

Загубата на тегло на Джанел Браун

По-стройната фигура на Браун привлече вниманието на последователи, които искат да знаят как е отслабнала. Те също са заинтригувани как тя успява да продължи пътуването си. Джанел Браун, квалифициран здравен треньор, записа своите фитнес преживявания във видео поредица, наречена Дневникът на Джанел Браун за отслабване. В блога си Стремете се с Джанел тя също предоставя съвети за отслабване.

 Джанел Браун

Джанел БраунТя бързо осъзна, че не може да намали теглото си и да влезе във форма сама. Тя потърси професионални съвети от треньори, които й помогнаха с упражненията и развитието на стойката. Браун положи съгласувани усилия да подобри здравето си и резултатите са видими. Служила е за пример на останалите съпрузи, от които е научила страхотни уроци.

Един от най-важните компоненти да си здрав според нея е да разбереш какво искаш. Когато беше най-ниската си, тя направи няколко вдъхновяващи картички с послания. Те съдържаха предимствата, които тя търсеше. Картичките също така изразяваха чувства за затруднение в резултат на всички дейности, които теглото й я спираше от начинанието, както и желание да има повече енергия, която да прекарва с децата си. Тя става все по-ангажирана. В момента се радва на градинарство, разходки и йога. В резултат на всички тези физически упражнения силата й се е увеличила (в допълнение към обичайните й тренировки). Нейната диета също е повишила енергийните й нива.

Колко тегло отслабна Джанел Браун?

Браун също обсъди възпалението в Instagram. Тя обсъди как загубата на тегло е повече от просто число на кантара. Тя казва, че е отслабнала, но само с 5 до 10 килограма. Може да сте объркани как е възможно това. Браун, от друга страна, твърди, че той просто е загубил възпалено тегло. С други думи, след като възпалението намаля, тя започна да отслабва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от janellebrown117 (@janellebrown117)

Дали ябълковият оцет е тайната на Джанел Браун за отслабване?

Браун и дъщеря й, Мади, току-що са започнали мисия за отслабване. И не ябълковият оцет е тяхната тайна. Те наистина започнаха да пият витамин. И двамата доста се привързаха към него. Джанел и нейното дете имат акаунт в Instagram, посветен на новата продуктова линия, която обичат. Ами ако ви кажа, че съм свалил няколко инча, но само 5 или 10 килограма? Джанел спомена това, докато рекламираше продукта в Instagram. Освен това и двамата подчертават, че продуктът е много повече от просто загуба на тегло. Тъй като продуктът е подобрил живота им, майката и дъщерята посочиха, че добавката има различни други предимства за здравето в допълнение към това, че им помага да отслабнат.

Популярни Публикации