Джанаки Нандамури- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Джанаки Рам Нандамури е известен филмов продуцент на телугу. Синът на Нандамури Харикришна е Джанаки Рам Нандамури. Баща му е актьор, политик и партиен лидер на TDP. Джанаки Рам е продуцирал филми като Siva Rama Raju, Athanokkade и Swamy.

Бързи факти

Пълно име: Джанаки Нандамури
Дата на раждане: 4 юни 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Дата на смъртта: 6 декември 2014 г
Пол: Мъжки
Професия: Продуцент на телугу
Държава: Индия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Чанакя Рам
Нетна стойност Rs 50-80 крори индийски рупии
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата Черна коса
Размер на тяло 36-32-35
Родно място Хайдерабад, Телангана
Националност индийски
Етническа принадлежност Южна Азия
Религия индуски
образование Османски университет
баща Нандамури Харикришна
Майка Лакшми Харикришна
Братя и сестри Калян Рам Нандамури, Сухасини Нандамури и доведеният брат NT Рама Рао младши

Джанаки Нандамури Биография

Джанаки Рам Нандамури е роден в Хайдерабад, Телангана, Индия, на 4 юни 1981 г. Умира, когато е на 33 години. Освен това той е от южноазиатски произход. И той е последовател на индуизма. Джанаки Харикришна е по-големият син на късния Нандамури Харикришна (баща) и Лакшми Харикришна (майка). Бащата на Джанаки е бил политик и партиен лидер.

Освен това баща му има втора съпруга, Нандамури Шалини, и син, NT Рама Рао младши. Що се отнася до семейството, той има брат на име Калян Рам Нандамури, който също е известен актьор на телугу. Сухасини Нандамури е нейна сестра. Освен това, няма много информация за детството му.Що се отнася до образованието на Джанаки Рам, той посещава местно училище в Телангана. Освен това той завършва университета Османия в Хайдерабад, Телангана.

Джанаки Нандамури Височина, Тегло

Джанаки Рам Нандамури беше висок 5'9 инча. Той също тежи около 70 кг. Освен това продуцентът имаше черни очи и черна коса. Освен това мерките на тялото му са 36-32-35.

кариера

По отношение на професионалната си кариера Джанаки Рам е филмов продуцент във филмовата индустрия на телугу. Джанаки също е продуцирал филми на телугу като Shivaramaraju, Swami и Athanokkade. Филмът на Surrender Reddy Athanokadde, който той продуцира и режисира, имаше касов успех. Брат му Калян Рам играе главната роля във филма. Джанаки Рам преди това е работил като филмов продуцент под знамето на NTR Arts. Джанаки Рам беше успешен продуцент. За съжаление той загина при автомобилна катастрофа през 2014 г., когато беше на 33 години.

Нандамури Харикришна, бащата на Джанаки Рам, беше индийски филмов актьор, продуцент и политик. Той е най-известен с приноса си към киното на телугу. Той прави своя актьорски дебют като дете артист през 1964 г. Във филма Sri Krishnavataram.

Освен това, през 1998 г. той се появява като герой в сър Рамулая. През 2002 г. той играе един от най-добрите актьори във филма Lahiri Lahiri Lahirilo. Той беше член на Законодателното събрание на Андхра Прадеш от 1996 г. до 1999 г. През 1996 г. той беше назначен за министър на автомобилния транспорт в кабинета. Той също се кандидатира като кандидат за партията Телугу Десам. През 2008 г. той беше избран в „Раджа Сабха“.

Джанаки Нандамури Нетна стойност

Що се отнася до наградите и номинациите на Джанаки Рам, той все още не е спечелил нито една в професионалната си кариера. През 2002 г. той спечели наградата за най-добър актьор за ролята си във филма Lahiri Lahiri Lahirilo. Баща му Харикришна е удостоен с наградата Нанди.

Нетната стойност на Джанаки Рам се оценява на между 50 и 80 крори рупии в индийски рупии към октомври 2022 г.

Съпруга Джанаки Нандамури, брак

Няма много информация за брака му. Той се жени за Чанакя Рам, според източници. Освен това няма информация за датата на сватбата им, мястото или децата им.

Що се отнася до слуховете и противоречията на Джанаки Рам, той не е част от тях до смъртта си. Той приоритизира личния и професионалния си живот по време на кариерата си.

Популярни Публикации