Джалън Уилсън- Wiki, възраст, етнос, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Джейлън Уилсън е професионален баскетболист от САЩ. Джалън Уилсън в момента играе за мъжкия баскетболен отбор на Университета на Канзас, Канзас Джейхоукс, в конференцията Big 12.

Бързи факти

Пълно име: Джейлън Уилсън
Дата на раждане: 04 ноември 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Държава: Америка
Височина: 6 фута 8 инча (2,03 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джанае Биби
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Арлингтън, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Университет на Канзас
баща Дерал Уилсън
Майка Лиза Уилсън

Джалън Уилсън Биография

Джейлън Уилсън е роден в Арлингтън, Тексас на 4 ноември 2000 г. Джалън в момента е на 22 години. По същия начин тази личност е от американска националност. Той е роден на Лиза Уилсън, баскетболистка на Оклахома Стейт, която също е играла за Семиноул Стейт Колидж и Оклахома Сити. Дерал Уилсън, баща му, е играл колежански баскетбол в Тексаския християнски университет и професионално в чужбина. Той също има двама братя, Джейс Уилсън и Джевин Уилсън.

Образование на Джейлън Уилсън

Що се отнася до образованието му, Jalen посещава гимназия John H. Guyer в Дентън, Тексас. Посещава университета в Канзас, след като завършва гимназия.Височина и тегло на Джейлън Уилсън

Баскетболист в Съединените щати е висок 6 фута 8 инча или 2,03 метра. Той тежи около 225 паунда или 102 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Освен това Джален има кафяви очи и къдрава черна коса.

 Джейлън Уилсън

Височината на Джалън Уилсън (Източник: Instagram)

кариера

Джейлън Уилсън е колежански баскетболист за Университета на Канзас в Съединените щати. Джален започва да играе баскетбол в ранна възраст. Jalen записа средно по 16,1 точки, 7,5 борби и 3,3 асистенции на мач като юноша. Уилсън също спечели отличия от Class 6A All-State като старши със средно 18,1 точки, 7,5 борби и 3 асистенции на мач.

По подобен начин на 8 декември 2020 г. Джалън имаше 23 точки и 10 борби, включително печеливша тройка за 42 секунди до края при победа със 73-72 над осмия Крейтън. Като юноша той отбелязваше средно 11,8 точки и 7,9 борби на мач и бе включен в отбора на големите 12 първокурсници.

Джалън първоначално се ангажира да играе колежански баскетбол за Мичиган, но след напускането на главния треньор Джон Бейлин, той отново отвори набирането му. След това той избра Канзас пред оферта от Северна Каролина. Уилсън се обяви за драфта на НБА на 9 април 2021 г., като същевременно запази условията си за колеж. По-късно той се завърна в Канзас и беше отстранен за три мача поради арест от DUI на 2 ноември 2021 г.

Нетната стойност на Джалън Уилсън

Нетната стойност и приходите на Jalen все още не са разкрити. Въпреки това, в предстоящия драфт на НБА Джейлън Уилсън ще подпише договор за няколко милиона долара с франчайз. Освен това, Уилсън живее щастлив живот със семейството си.

Jalen Wilson приятелка, запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Jalen Wilson, той има връзка с дългогодишната си приятелка Janae Bibby. Janae в момента е студент във Fresno Pacific University и член на волейболния отбор.

Популярни Публикации