Джак Уилямс получи овации от съдиите в America Got Talent

Джак Уилямс , вентрилоквист, ще се яви на прослушване за сезон 17 на America's Got Talent в шоуто тази седмица, което ще бъде излъчено по NBC в 20:00 часа. във вторник, 14 юни 2022 г. Представянето на Уилямс събра овации и вероятно одобрение от всичките четирима съдии в кратко видео, излъчено от NBC.

Заради успеха на миналите сезони America's Got Talent беше подновен за 17-та поредна година. През годините състезанието генерира световни суперзвезди, желание, което споделят много съвременни кандидати, участващи в прослушването за програмата. Любимите на феновете звездни съдии Саймън Кауъл, Хауи Мандел, София Вергара и Хайди Клум се завръщат, за да очароват публиката с техните уникални и ангажиращи личности, с домакин Тери Крюс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от America’s Got Talent Auditions (@agtauditions)Повече подробности за прослушването на Jack Williams America's Got Talent

Хайди Клум първо предположи, че Джак е магьосник, тъй като имаше покрита черна кутия на масата до него. Състезателят обаче я поправи, преди да поздрави другата си вентрилоквистка София Вергара, която започна кариерата си като гласова кукла като Глория Делгадо-Причет в сериала на ABC Modern Family.

 Джак Уилямс

След това извади своята кукла със заек, Фостър, и започна представлението. Фостър и Джак демонстрираха способностите си пред тълпата, за да решат кой е по-добър вентрилоквист. В опит да спечели, Джак хвърля гласа на куклата в театъра, който отскача обратно към него. И съдиите, и публиката бяха изненадани от точността и способността на Джак да разграничава гласа си от този на Фостър. Впоследствие състезателят каза, че е бил вдъхновен от победителя от сезон 2 на шоуто, Тери Фактор, и призна, че има големи обувки, които да запълни.

Тери беше един от първите вентрилоквисти, които някога съм виждал, и когато го видях на тази сцена, всичко, което можех да си помисля беше: „Просто искам да направя това, това е прекрасно.“ Ето защо реших да дойда тук днес. Бих искал да изпълня това на живо на ивицата в Лас Вегас.

Преди прослушването за America's Got Talent, какво правеше Джак Уилямс?

Преди да кандидатства за America’s Got Talent, Джак Уилямс е работил като вентрилоквист в продължение на десет години, свирейки в клубове и театри в Средния Запад, както и в клубната верига в Лос Анджелис. В края на 2021 г. Джак стана популярен с това, че демонстрира как може да забави гласа си, докато говори, като първо произнася думите с уста и след това няколко секунди след това. Той натрупа над 1 милион последователи в TikTok, след като стана популярен в множество сайтове за социални медии.

 Джак Уилямс

Състезателят също е бил в канала на LinkYouTube на Рет Джеймс Маклафлин и Чарлз Линкълн в прочутата им програма Good Mythical Morning във видеоклип с над 2 милиона гледания. Миналата седмица феновете бяха посрещнати със зашеметяващи изпълнения на комбинацията чичо-племенница ДжоДжо и Бри, Дрейк Милиган, приличащ на Елвис, и музикалното чудо Мадисън Баез в America’s Got Talent (който спечели Златния звънец).

Популярни Публикации