Джак Матфин Бел - син на Джейми Бел и Евън Рейчъл Ууд

Джак Матфин Бел е син на известната американска двойка Джейми Бел и Евън Рейчъл Ууд. Джак е роден през 2012 г.

Джейми Бел, бащата на Джак Матфин, е известен американски актьор и танцьор, а майка му е актриса, модел и музикант.

Джак Матфин Бел Родители

Джейми Бел е бащата на Джак Матфин Бел, Джейми е известен американски актьор и танцьор. Той е роден в Билингам, Тисайд, Англия на 14 март 1986 г. Джейми е отгледана и обучена от майка си. Джейми Бел има по-голяма сестра, която винаги е била до него.Личност на Джак Матфин Бел

Джак е само на осем години. Той остарява и ще има същата личност и репутация като родителите си. Родителите на Джак, от друга страна, са добре известни, най-представителни и скромни американци.

Ясно е, че след като Джак достигне юношеството си, той ще има същата личност и репутация като Джейми и Ууд. Те са известни само с непоклатимите си усилия и борба в Съединените щати.

Джак Матфин Бел Отец Джейми Бел Кариера

Джейми продължи да преследва кариера като танцьор и актьор. Той работи усилено, за да спечели признание като популярен актьор в Съединените щати. Той стана известен като актьор в Били Елиът през 2000 г. и присъства на наградите BAFTA за най-добра и главна роля.

  Джак Матфин Бел баща

Джак Матфин Бел баща

Бел получи втора номинация за награда BAFTA през 2017 г. за изключителното си представяне във филмовите звезди не умират в Ливърпул.

Той също играе Тинтин в „Приключенията на Тинтин“ през 2011 г. и Бен Грим във „Фантастичната четворка“ през 2015 г. Джейми Бел е известен също като носител на наградата на Британската академия Джейми Бел. Освен това Джейми Бел служи като почетен председател на журито на филмовия фестивал Giffoni през 2001 г.

През 2002 г. той дебютира на екрана като слугата с увреждания Смайк в адаптация на Никълъс Никълби и като млад войник в Deathwatch. През цялата си кариера той преследва ключови и главни роли във филмите и театъра. Джейми изгори среднощното масло за това и сега се смята за най-известния актьор в Съединените американски щати.

Освен това, неговите най-добре наградени и водещи филми са изброени по-долу, които са му спечелили много успехи в кариерата му.

Майката на Джак Матфин Бел

Евън Рейчъл Ууд , майката на Джак Матфин Бел, е родена на 7 септември 1987 г. Тя е известна актриса, модел и музикант от Съединените щати. Джак е добре известен като син на Рейчъл Ууд.

  Майка на Джак Матфин Бел

Майка на Джак Матфин Бел

Кариерният път на Евън Рейчъл Ууд

Евън Ууд започва кариерата си през 1994 г., когато се появява в няколко телевизионни филма. Понякога се е появявала и в телевизионни предавания като American Gothic. След това първата голяма роля на Евън е във филма Digging to China от 1997 г., за който тя получава наградата на детското жури на Международния детски филмов фестивал в Чикаго.

Кога и как са се запознали родителите на Джак Матфин?

Както беше посочено по-рано, и Джейми, и Евън са добре известни знаменитости в Съединените щати. Бел и Евън Рейчъл Ууд се запознават през 2005 г. на филмовия фестивал Сънданс. Те били пленени един от друг още след първата си среща и започнали да излизат. През цялата си връзка те бяха ентусиазирани и се подкрепяха един друг.

  Родители на Джак Матфин Бел

Родители на Джак Матфин Бел

И двамата са по същество от една и съща област и са решили да се сгодят официално през 2012 г. Те се женят след внимателно проучване на връзката им. След една година блажен живот те бяха благословени със син на име Джак Матфин Бел, когото и двамата отгледаха.

За съжаление бракът им не издържа и след две години брак те решиха да се разведат. Евън и Джейми се съгласиха да отгледат Джак след развода си.

Каква е причината за развода на родителите на Джак?

Джейми и Ууд бяха водени от силно желание да постигнат целите си. За съжаление, поради неудовлетворени манталитети и различия, те взаимно решиха да се разделят. И двамата официално решиха да се разведат на 28 май 2014 г. Според някои доклади в Daily Mail и двамата решиха да останат добри приятели след развода си.

Слуховете и противоречията на бащата на Джак

Дори се казва, че Джейми е започнал да се среща с друг по време на връзката си. Бел имаше връзка с Мерилин Менсън няколко години, преди да се разделят през 2010 г. След това, след две години, Бел се помири с Евън и те се ожениха. Скоро обаче бяха разделени.

Джейми започва да се среща с друга знаменитост, Кейт Мара, през 2015 г. Според техните доклади те са се срещнали на снимачната площадка на Фантастичната четворка. Джейми Бел и Кейт Мара обявиха годежа си през януари 2017 г. и се ожениха през юли. В момента те живеят щастливо заедно и са благословени с дъщеря през 2019 г.

Джак Матфин Бел не си струва

Както беше посочено по-рано, Джак е дете без нетно състояние, но като син на Бел и Ууд общото му нетно състояние е 62 милиона долара. Според някои доклади, Бел е натрупал състояние през цялата си кариера, с нетна стойност от повече от милиона към октомври 2022 г. .

Евън, майката на Джак, е натрупала огромно богатство и репутация. Общата нетна стойност на Евън се оценява на 44 милиона долара, според доклад от януари. С две думи става ясно, че Джак Матфин Бел е роден в богато семейство. Той е добре известен благодарение на знаменитостта на баща си и майка си. Той е добре известен с това, че е син на американска суперзвезда.

По-важното е, че се надяваме, че когато Джак достигне пубертета, той ще последва стъпките на родителите си. Той несъмнено ще постигне голям успех и ще продължи кариера в медийната индустрия. Благодарение на своите силни, стабилни и решителни родители, той може да спечели повече последователи и успех. Предстои да видим дали ще започне кариерата си в медийната индустрия или в друга сфера на интереси.

Популярни Публикации