Джак Куейд - Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джак Куейд е известен актьор, участвал в екшън филма „Игрите на глада“. Джак Куейд се е появявал във филми като Logan Lucky и The Hunger Games: Catching Fire.

Бързи факти

Пълно име: Джак Куейд
Дата на раждане: 24 април 1992 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Телец
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства клаудия думит
Разделям (2) Тейлър Вий Робисън, Лизи Макгроудър
Цвят на очите зеленикаво-синьо
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Нюйоркски университет
баща Денис Куейд
Майка И Райън

Биография на Джак Куейд

Джак Куейд е роден на 24 април 1992 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Той е само на 30 години и слънчевият му знак е Телец. Роден е в Лос Анджелис в семейството на Денис Куейд и Мег Райън.

Освен това той проявява интерес към актьорството като дете, защото е роден на родители актьори. По същия начин актьорът завършва обучението си в Нюйоркския университет.Височина, тегло на Джак Куейд

Джак Куейд е висок 6 фута 2 инча и е много привлекателен. Актьорът има страхотна фигура и е в добра форма, но теглото му не е известно. Освен това той има привлекателни зеленикаво-сини очи и кафява коса.

 Джак Куейд

Джак Куейд с бившата си приятелка (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Джак Куейд дебютира в „Игрите на глада“ като Marvel през 2012 г. Имахме проливни дъждове, наводнения, пареща жега и след това една мечка се скиташе на снимачната площадка, каза той. Но беше страхотно за работа в екип.

Всички имахме страхотни ваканционни истории. Когато ме избраха, ми казаха, че хората ще ме плюят по улиците, каза той.

В „Игрите на глада: Възпламеняване“ от 2013 г. той повтори Марвел. Работил е по Игрите на глада. Неговите независими филми включват Roadies.

Даренията на Indiegogo го финансираха. В резултат на това той се присъедини към Sasquatch Sketch.

Продуцира комедийни видеоклипове и изпълнява на живо в Лос Анджелис от 2013 до 2017 г. Други комедийни уеб сериали и късометражни филми го включват.

През февруари 2016 г. той участва във филма Vinyl на HBO. 2017: Джордан Уелч. Tragedy Girls е комедия на ужасите от 2017 г. Той беше в Логан Лъки на Стивън Содърбърг.

Той беше избран за ролята на Хю Хюи Кембъл на 6 март 2018 г. Неговият герой е главният в предстоящата драма на Amazon The Boys.

Той беше избран за мичман Брад Боймлър през юли 2019 г. Това е в новия анимационен сериал на CBS All Access Star Trek: Lower Decks. Той също така озвучава Harvey Girls Forever в Netflix.

През септември 2020 г. той беше избран за участие в петия филм на Scream, който трябва да излезе през 2022 г. На 21 юли 2023 г. той беше избран за роля в Oppenheimer на Кристофър Нолан.

Награди Джак Куейд

Джак Куейд е номиниран за общо пет награди, но все още не е спечелил нито една от тях. Той беше номиниран за най-добър телевизионен ансамбъл през 2019 г. Той беше номиниран и за най-добър ансамбъл в лимитиран сериал към телевизионен сериал през 2021 г.

Продължавайки напред, той беше номиниран през 2021 г. за най-добър гласов актьор в анимационен сериал. Освен това, въпреки че печели добре, той не е разкрил нетната си стойност или заплата.

Джак Куейд Гадже, Запознанства

Джак Куейд все още не е женен и е имал няколко предишни връзки. Преди това той беше в романтична връзка с Tayler Vee Robison. Освен това той също имаше връзка с Лизи Макгроудър от 2016 до 2021 г. В момента той има връзка с колежката си от „Момчето“ Клаудия Думит.

Популярни Публикации