Джак Харлоу и KFC се споразумяха да продължат да работят заедно

Джак Харлоу и KFC избраха да продължат сътрудничеството си след представянето на тяхното специално пригодено ястие на 6 юни 2022 г. Екипът направи разнообразие от продукти достъпни за току-що обявената инициатива за сътрудничество. Официалните стоки на KFC Jack Harlow Meal включват разнообразие от шапки, суичъри, тениски и качулки. На 1 юли 2022 г. продуктите бяха предоставени на официалния сайт за електронна търговия на Джак Харлоу. Цената на артикула варира от до .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kentucky Fried Chicken (@kfc)

Повече информация за новоиздадените стоки от 5 части KFC Jack Harlow Meal

Почитателите на бързото хранене се възхищаваха на Jack Harlow Meal на KFC през последния месец и сега могат да комбинират вкусните си хапки с различни неща. Качулки, шапки и ризи от новите брандирани стоки ще бъдат желано допълнение към вашия гардероб. @kentuckyfriedchicken обяви в Instagram, че ограниченото издание на стоките ще бъде налично на 1 юли 2022 г. Те озаглавиха прессъобщението:Вземете го, докато все още можете! Стоките за хранене KFC x Jack Harlow вече са налични. Само за кратък период, до изчерпване на количествата.

 Джак Харлоу

Компанията за бързо хранене отбелязва успеха на храната с пет артикула маркови стоки. Стоката е създадена специално за колекцията и включва произведения на изкуството от Jack Harlow Meal Packaging. Артикулите от колекцията са проектирани в стандартни и по-големи размери за удобно прилягане, като същевременно показват привързаност както към First Class вокалиста, така и към отличната кухня. Комплектът от лимитирана серия от пет части е облечен в корпоративните цветове на веригата за бързо хранене - червено, черно и бяло, с мотиви на художника, включени върху частите. Целият комплект включва:

  • Рецепта Tee, която може да се използва за .
  • Chicken Right Tee, който може да се използва за .
  • Jack Potrait Crrewneck, който може да се използва за .
  • Худи с рецепта, което може да се използва за .
  • Шапка с портрет на Джак, която може да се използва за .

Джак Харлоу KFC Вкус на храна и стоки

Тениската и качулката Recipe, както и кръглото деколте, което допълва шапката, са фокусните точки на стоките. Пакетът съдържа и тениска Chicken Right Tee, която има изявлението We Do Chicken Right. Елементите от менюто от ястието на Jack Harlow KFC са отпечатани върху тениска Recipe Tee и Recipe Hoodie. Ризата също има черно-бяло изображение на съставките за обяд върху нея. И ризата, и качулката имат произведения на изкуството на Харлоу на гърба.

 Джак Харлоу

Комбинацията от качулка и тениска Recipe включва пикантен пилешки сандвич, пържени картофи по тайна рецепта, лимонада, Side of Ranch и Mac & Cheese. Като типична почит към емблематичния ресторант за бързо хранене Kentucky Fried Chicken, надписът We Do Chicken Right е отпечатан с големи печатни букви върху бяла тениска.

Колекцията включва Jack Portrait Crewneck, който съдържа изображение на художника Come Home the Kids Miss You отпред на ризата и емблемата на марката на KFC на гърба. Шапката с портрет на Джак, която завършва серията, показва подобно изображение на Харлоу отпред и отличителните знаци на веригата за бързо хранене на гърба на бейзболната шапка. Новите артикули са налични само за ограничен период от време до изчерпване на количествата. Линията ще бъде на цена между и и ще бъде достъпна на официалния сайт за електронна търговия на Jack Harlow.

Популярни Публикации