Джак Глийсън - Всичко, което трябва да знаете за него

Ирландският актьор Джак Глийсън е добре познат по света. От 2011 г. до 2014 г. той играе ролята на Джофри Баратеон в Game of Thrones, телевизионен сериал на HBO.

Бързи факти

Пълно име Джак Глийсън
Псевдоним Джак Глийсън
Професия актьор
Дата на раждане 20 май 1992 г
Възраст (2021) 28 години
Място на раждане Корк, Република Ирландия
Религия Кристиян
каста Не се знае
Зодия Телец
Резиденция Корк, Република Ирландия
Националност ирландски
Височина (прибл.) В сантиметри: 170 см
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг
Измервания на тялото (прибл.) Гърди: 38 инча или 97 см
Талия: 33 инча или 84 см
Бицепс: 13 инча или 33 см
Цвят на косата Рус
Цвят на очите зелено

Статус на връзката на Джак Глийсън

Въпреки своята знаменитост, Джак Глийсън успя да запази личния си живот доста дискретен. Той не е разкрил нищо за личния си живот.

Сега се съобщава, че той не е женен. Преди няколко години имаше съобщение, че той се среща с колежката си Софи Търнър, но твърдението не беше потвърдено, че е точно. Във втория сезон на „Игра на тронове“ те спазваха дистанция и избягваха да контактуват един с друг.Той е истински академик по душа и също така е написал научни статии. Той беше изключителен студент, който също беше получил стипендия от своята алма институция. Отличията му бяха присъдени от Тринити Колидж в Дъблин. Той посети Папа Нова Гвинея, за да научи за начина на живот на местните жители. Възнамеряваше да прави независими филми за хората и начина им на живот там.

Нетната стойност на Джак Глийсън

Нетната стойност на Джак Глийсън се оценява на милиони долари. Той има комфортен и щастлив живот. Джак Глийсън работи изключително усилено, за да стигне до мястото, където е сега. Всичко се дължи на неговата упорита работа и отдаденост, че той е натрупал толкова голяма нетна стойност. Той беше недоволен въпреки факта, че печели много пари от ролята си в Game of Thrones. В резултат на това той реши да се оттегли от актьорството, което изненада последователите му. В момента той е основател, член на компанията и продуцент на базираната в Дъблин Collapsing Horse Theatre Company. Сега той е доволен от живота си, защото преследва нещо, което го интересува, и върши работа, която му харесва.

кариера

От 2002 г. Джак Глийсън участва активно в актьорската индустрия. Започва да играе на седемгодишна възраст в Независимата театрална работилница. Reign of Fire, Moving Day, Fishtail, Batman Begins, Shrooms, A Shine of Rainbows, All Good Children и Tom Waits Made Me Cry са само малка част от филмите, в които той участва. Той също така се появява в редица пиеси, включително The Giant Blue Hand, Distance from the Event, Human Child и много други.

Факти

  • На 20 май 1992 г. е роден Джак Глийсън. Той е на 26 години. Роден е в ирландския град Корк. Израства в Ранелаг, Дъблин.
  • Винаги се е интересувал от драма, така че започва да ходи на уроци и да играе в младежкия театър в ранна възраст. Посещава училище „Сейнт Майкълс“ и колеж „Гонзага“.
  • От 2010 г. до 2015 г. той също посещава Тринити Колидж, Дъблин. Учи теология и философия и през 2012 г. е обявен за стипендиант.
  • Той се запознава със съоснователите на Collapsing Horse Theatre Company, докато е член на DU Players в университета.
  • Той стои на средна височина от 5 фута 5 инча (1,7 м).

Популярни Публикации