Джак Фийлдър- Възраст, височина, родители, нетна стойност, връзка

Джак Фийлдър е известно дете на знаменитост на Блейк Фийлдър-Сивил и Сара Аспин в Съединените щати. Блейк преди е бил нает като асистент по видео продукция. Освен това той е най-известен като бившия съпруг на Ейми Уайнхаус. Ейми е добре позната вокалистка, която е издала албуми като Back to Black, които включват песни като You Know I’m No Good. Знайте всичко за Джак Фийлдър Възраст, височина, родители, нетна стойност, връзка

Бързи факти

Пълно име: Джак Фийлдър
Пол: Мъжки
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност британски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Блейк Фийлдър-Сивил
Майка Сара Аспин
Братя и сестри Lola Jade Fielder-Civil

Биография на Джак Фийлдър

Джак Фийлдър е роден в Англия през 2011 г. Към 2021 г. той ще бъде на десет години. Джак Фийлдър-Сивил е пълното му име. Блейк Фийлдър-Сивил е негов баща, а Сара Аспин е негова майка. Освен това той има сестра, Лола Джейд Фийлдър-Сивил. Освен това той е потомък на Ланс Фийлдър и Джорджет Сивил.

В крайна сметка той ще придобие британско гражданство и ще следва същата религия като родителите си. Освен това той е от кавказки расов произход.Височина и тегло на Джак Фийлдър

Джак Фийлдър е наистина очарователно и симпатично дете. Той все още расте и не е достигнал пълния си потенциал за височина и тегло. В резултат на това той все още не е споделил информация за своя ръст, тегло и други цялостни телесни мерки в интернет. Косата му е кестенява, има и кафяви очи.

кариера

Джак Фийлдър все още е твърде млад, за да започне каквато и да е кариера. В резултат на това той остава напълно зависим от родителите си за всичките си изисквания. По-късно може да преследва някоя от професиите на родителите си. Той стана известен като Блейк Фийлдър-дете. Блейк Фийлдър-Сивил от Civil също стана известен в резултат на приятелството си с Ейми Уайнхаус. Докато той е нает предимно като видео асистент.

Джак също се е появявал в различни професии, включително телевизионни програми като Good Morning Britain, Amy и The Jeremy Kyle Show. Докато Ейми е добре позната певица в Съединените щати и сред музикалните ентусиасти по целия свят. Ейми Уайнхаус имаше многобройни сингли и албуми, оглавяващи класациите, през цялата си кариера като вокалистка. Тя е написала множество песни и сингли, както и албуми, оглавяващи класациите, като Frank, Back to Black и Lioness: Hidden Treasures.

Освен това има други документални филми и инициативи, посветени на нея, включително Ейми, Ейми Уайнхаус: Обратно към черното и Възстановяването на Ейми. По-късно същата година, през 2011 г., тя почина от алкохолна интоксикация. Феновете дори твърдяха, че той е отговорен за тъжната смърт на Ейми Уайнхаус от алкохолно отравяне. Докато по-късно той беше арестуван през ноември 2019 г. по обвинения в палеж. Освен това той е добре известен със злоупотребата си с крек и хероин.

Нетната стойност на Джак Фийлдър през 2022 г

Джак Фийлдър е роден със сребърна лъжица в утробата на майка си. Поради известността и парите, натрупани от родителите му през цялото време. Общата нетна стойност на Джак не е известна. Блейк, от друга страна, има обща нетна стойност от приблизително милион щатски долара към октомври 2022 г. Освен това, Ейми Уайнхаус, бившата съпруга на Блейк, има комбинирана нетна стойност от приблизително 10 милиона щатски долара към 2021 г.

Връзка на Джак Фийлдър

Преминавайки към любовта и личния живот на Джак Фийлдър, той не е женен. Всъщност той е твърде незрял, за да бъде в каквато и да е връзка

Връзката на Блейк и Сара

Родителите му, Блейк и Сара, се срещнаха в център за възстановяване, за да се борят с хероиновата зависимост. Преди това той беше женен за Ейми Уайнхаус. Ейми е известна вокалистка. Тя обаче почина през 2011 г. на 27-годишна възраст от алкохолно отравяне.

Те се женят на 18 май 2007 г. в Маями след период на запознанства. Двойката обаче се разведе на 16 юли 2009 г. поради кавги, малтретиране и изневяра. Освен това той е откровен относно предпочитанията си към пола. И той все още не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации