Джак Дилън Грейзър е изправен пред обвинения в малтретиране и изневяра

Свидетели описват Грейзър като измамен и обиден герой. Джак Дилън Грейзър е обвинен в малтретиране и изневяра на бившата си приятелка Силия Часман. Според изображения от фен сайтове в Instagram, няколко страни са участвали в комуникация напред-назад след раздялата им. Според една от фен страниците на Chasman в Instagram, тя е получила поредица от текстови съобщения от Шана, сестрата на Chasman, в които тя разкрива, че Grazer е манипулативен, насилствен човек.

Какво точно направи Джак Дилън Грейзър?

Шана благодари на фен страницата за тяхната подкрепа и каза, че иска да помогне на сестра си, като най-накрая изложи истината там, за да я види светът в екранната снимка, предоставена от фен страницата. Твърди се, че Грейзър е изневерявал на бившата си приятелка в продължение на четири месеца, излизайки с анонимна дама. Според Шаха, Грейзър е нападнал Часман с хидравлична колба, целяйки главата й. Тя обаче се опита да спре удара с ръка. Предполага се, че ръката й е била парализирана в продължение на шест дни в резултат на нараняванията.

 Джак Дилън Грейзър

Джак Дилън Грейзър (Източник: Google)Не само това. Той е обвинен, че й е ударил много шамари, хвърля ярост и е блъснал врата в лицето й. Той също така я дърпаше за косата, хвърляше я по пода и стените и я нападаше словесно. По-късно в комуникацията Шана потвърди, че е видяла инцидентите лично в собствената си къща. Тя продължи,

Първото обвинение на Джак Дилън Грейзър в насилие

При нормални условия публикация като тази на страница, управлявана от фенове, не би била особено надеждна. Chasman, от друга страна, одобри тази публикация и дори й хареса. София Досети, една от познатите на Часман, вече беше разказвала подобна история. Досети твърди, че когато Часман и Грейзър пристигнали на рождения й ден, Часман не можела да помръдне ръката си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от viki | актуализации на cylia (@cylia.best.girl)

Няколко дни по-късно Часман признава на Досети, че е била наранена по това време, защото Джак я е хвърлил през стаята и че това не е първият път, когато го прави. Досети добави, че Часман предпочита да запази нещата в тайна, тъй като е била толкова поразена от Грейзър. В вече изтрита забележка, Часман потвърди изявленията на Досети. Chasman също призна в забележката, че е била натъжена, защото други не са искали да застанат с нея, въпреки факта, че повече от петима свидетели, видеоклипове, текстови съобщения и фотографски доказателства вече са се появили.

Адвокат на Грейзър!

Грейзър от своя страна не направи официално изявление. Вместо това той публикува изявление от своя адвокат в Instagram, в което се казва, че Chasman е повдигнал фалшиви обвинения. В изявлението Chasman също беше обозначена като проблемна, незряла млада дама, търсеща внимание. Освен това нито Грейзър, нито майка му биха повдигнали обвинения срещу Часман, защото не искаха да усложняват [нейните] трудности, като предоставят обширни фактически опровержения или я съдят за клевета и други умишлени правонарушения.

В изявлението обаче се предупреждава, че Грейзър ще преследва в пълна степен на закона, ако някой от нейните пълнолетни роднини или други лица продължат да отправят такива ужасни обвинения срещу него, въпреки че не знаят от първа ръка истината. Като каза това, това не беше първият път, когато IT актьорът беше обвинен в измама и злоупотреба. Наталия Джауреги, една от бившите му гаджета, повдигна подобни обвинения срещу него през 2018 г. Въпреки това, след като историята за злоупотребата стана международна новина, звездата Лука излезе като бисексуална.

Популярни Публикации