Джак Блек - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джак Блек е стендъп комик, актьор, автор на песни, музикант и телевизионна личност от Съединените американски щати. Джак Блек стана известен с изпълненията си в Orange County (2002), School of Rock (2003), Envy (2004), Gulliver's Travels (2010), Bernie (2011) и The House with a Clock in Its Walls (2012) . (2018). По същия начин актьорът спечели международно признание.

Бързи факти

Пълно име: Джак Блек
Дата на раждане: 28 август 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, комик, продуцент
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Самюел Джейсън Блек, Томас Блек, Томас Дейвид Блек
Нетна стойност 50 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
баща Томас Уилям Блек
Майка Джудит Блек
деца (3)

Джак Блек Биография

Джак Блек е роден през 1969 г. и празнува рожден ден всяка година на 28 август. По същия начин актьорът е на 52 години в момента. Роден е в Санта Моника, Калифорния, Съединените американски щати. Освен това актьорът е от американска националност и е роден под зодия Дева.

Преминавайки към семейния произход на знаменития актьор, той е роден на Томас Уилям Блек и Джудит Лав Коен. Освен това и двамата му родители са инженери. По същия начин майка му работеше в научната наземна станция на космическия телескоп Хъбъл. По отношение на отношенията между братя и сестри, той има три по-големи полубратя и сестри. Нийл Сийгъл, Хауърд Сийгъл и Рейчъл Сийгъл са техните имена. По същия начин родителите му се развеждат, когато той е на десет години, и той се премества при баща си.По отношение на образователната подготовка на знаменития актьор, той първо е посещавал училище „Посейдон“. По същия начин той по-късно се записва в Crossroads School. Докато беше в училище, той беше отличен в драмата. Той посещава Калифорнийския университет в Лос Анджелис, след като завършва гимназия. По същия начин той напуска университета през втората си година, за да преследва актьорска кариера.

Височина и тегло на Джак Блек

Актьорът поддържа атлетично телосложение. По същия начин той е висок на 5 фута 6 инча и тежи 75 килограма. Освен това той има кафяви очи и кафява коса.

кариера

Джак Блек е стендъп комик, актьор и телевизионна личност от Съединените щати. Той стана известен с комедийните си роли във филми като „School of Rock“, „Tenacious D in the Pick of Destiny“ и „Gulliver’s Travels.“ Той е добре известен и като озвучаващ актьор с работата си в „Kung Франчайз Fu Panda. Между 1993 и 1996 г. той се появява в няколко телевизионни предавания, включително „Life Goes On“, „Northern Exposure“, „The Innocent“, „The X-Files“, „Mr. Шоуто“ и „Огради. Изпълнението на Джак във филма „Училище за рок“ удиви публиката и спечели възторжени отзиви. Неговият герой, „Дюи Фин“, е депресиран певец и музикант, който се представя за учител по музика и насърчава учениците да следват мечтите си.

„Airborne“, „Demolition Man“, „Waterworld“, „The Fan“, „The Cable Guy“, „Mars Attacks!“, „Dead Man Walking“, „The Chakal“ и „Enemy of the State“ бяха сред тях. филми, в които актьорът се появява в поддържащи роли. Актьорът придоби известност след появата си във филма „High Fidelity“ от 2000 г. Благодарение на запомнящото се представяне във филма, той продължи да играе във филми като „Shallow Hal“, „Nacho Libre“, „Tenacious D in The Pick“ на съдбата“, „И година първа“ и „Пътешествията на Гъливер“.

Блек изобрази фиктивна версия на автора Р. Л. Стайн в „Настръхналите“. Той разказа две от произведенията на Стайн, „Slappy the Dummy“ и „The Invisible Boy“, през 2015 г. Той повтори ролята си в продължението от 2018 г. „Goosebumps 2: Haunted Halloween“ Междувременно той участва заедно с Дуейн Джонсън и Кевън Харт във филма от 2017 г. „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, в който играе „Професор Шелдън Оберон.“ Той повтори ролята си на „Професор Шелдън Оберон“ в продължението от 2019 г. „Джуманджи: Следващото ниво.

Нетната стойност на Джак Блек

Когато става въпрос за нетната стойност на знаменития актьор, той несъмнено е натрупал значителна база от фенове, както и богатство в хода на кариерата си. Освен това той печели пари чрез различни гостувания. В момента той има нетна стойност от 50 милиона долара.

Съпруга на Джак Блек, брак

Що се отнася до състоянието на връзката на знаменития актьор, той е женен мъж. По същия начин той в момента е женен за Таня Хейдън. На 14 март 2006 г. двойката се жени. По същия начин двойката има двама сина, Самуел Джейсън и Томас Дейвид Блек.

Популярни Публикации