Джайлс Дийкън - Всичко, което трябва да знаете за него

Джайлс Дийкън е моден дизайнер и създател и творчески директор на Giles Deacon Group.

Бързи факти

Пълно име Джайлс Дийкън
Първо име Джайлс
Фамилия дякон
Професия Моден дизайнер
Националност британски
Град на раждане Дарлингтън
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Запознанства
Връзка с Гуендолин Кристи
Дата на раждане 1969 г

Състояние на връзка с Джайлс Дийкън

Джайлс Дийкън все още не е вързал възела. В момента той е въвлечен в любовна връзка с приятелката си Гуендолин Кристи. Те са заедно от 2013 г. Били са приятели, преди да започнат да излизат. Кристи посочи Джайлс като приятел в статия, публикувана от Stylist.

Кристи, неговият партньор, го подкрепя доста. Тя има вяра в него. Партньорът й е един от любимите й дизайнери, твърди тя. Той се запознава с Кристи чрез общ приятел и веднага се влюбва. Той каза в интервю, Мислех, че е необикновена по милион различни причини. Начинът, по който се държеше, беше различен от всичко, което някога съм виждал. Имате нужда не само от любовен партньор, но и от работен. Очарователната двойка си сътрудничи по множество проекти. Кристи играе Титания и Хиполита в новата постановка на „Сън в лятна нощ“ в лондонския Bridge Theatre. Нейният обожаващ приятел дори е проектирал рокли за нея за различни поводи. Неговите творения включват рокли, които могат да се носят от хора от всички възрасти. Той често използва диви щампи и поп култура в своите дизайни, за да предизвика традиционните идеи за дамско облекло. Неговите дизайни, твърди той, са хумористични, мрачни и секси. Той иска неговите костюми да се носят както от млади момичета, така и от хора на възраст между 50 и 60 години. Списание GQ определи колекцията му от мъжки облекла като пресичаща границата между странното и годното за носене.Джайлс Дийкън Нет Уърт

Нетната стойност на Джайлс Дийкън се оценява на между 5 и 10 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал толкова огромна нетна стойност чрез кариерата си на моден дизайнер. Съобщава се, че приятелката му, Кристи, има нетна стойност от 4 милиона долара, които е натрупала през кариерата си на актриса. Тя е най-известна с ролята си на Бриен от Тарт във фантастичния сериал на HBO, Game of Thrones.

кариера

Джайлс Дийкън започва работа веднага след дипломирането си. Той си сътрудничи с приятеля си от лейбъла Доран Дийкън. Първата му колекция беше представена на Седмицата на модата в Лондон през февруари 2004 г. След това той започна да се появява редовно на Седмицата на модата в Лондон. През 2008 г. той лансира първата си колекция мъжко облекло. Година по-късно, през юни 2009 г., той пуска първата си колекция плажни облекла. Той си сътрудничи с популярни модни вериги като New Look и Ann Summers.

Начин на живот на Джайлс Дийкън

Джайлс Дийкън води луксозен начин на живот с богатството си. Тъй като през повечето време е зает, той няма възможност да отиде на почивка. Въпреки това, всеки път, когато има възможност да изследва нови области, той го публикува в Instagram. Ето снимка от посещението му в лондонския квартал Ислингтън.

Факти

  • Той е роден през 1969 г., което го прави на 51 години към 2020 г.
  • Приятелката му стои на височина 6 фута 3 инча.

Популярни Публикации