Джахил Фишър - Всичко за гаджето на Лий Даниелс

Джахил Фишър е известен стилист на свободна практика, който работи с американския режисьор, продуцент и сценарист Лий Даниелс. Лий е добре известен с изключителните си изпълнения в телевизионни програми и филми като Monster’s Ball, Precious, Empire, The Paper Boy, Shadowboxer и други.

Бързи факти

Пълно име Джахил Фишър
Първо име Невежи
Фамилия Фишър
Професия Известен партньор
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация гей
Хороскоп Паунд
Семейно положение Отношение
Връзка с Лий Даниелс
Братя и сестри Мейбъл Фишър
образование Гимназия Амфитеатър
Дата на раждане 20 октомври 1971 г
Възраст 50 години

Ранно детско развитие

Джахил е роден в Съединените американски щати. Той е израснал в Тусон, Аризона, преди да се премести в Чикаго, за да следва професията си. Той има сестра на име Мейбъл, която се нарича Александра в Instagram. През 2000 г. завършва Amphitheatre High School в Тусон, Аризона, където е израснал.

Той обсъди своя опит с тормоза в средното училище в резултат на неговата сексуална ориентация. Никога не беше чувал термина хомосексуалист. Родителите му и шепа негови приятели, от друга страна, бяха окуражаващи. Днес той се вижда да парадира с начина си на живот и изглежда уверен и доволен. Джахил Фишър

Връзка

Фишър е романтично обвързан с Лий Даниелс. Първоначално те се срещнаха по време на празнуване на рожден ден в Chateau Marmont в Лос Анджелис. Джахил отиде там, за да отпразнува рождения ден на най-близкия си приятел. Лий изпрати своя асистент да попита за телефонния номер на Джахил, който той отхвърли и го помоли да дойде лично. В крайна сметка те си размениха телефонните номера и започнаха да разговарят. След месец те се впуснаха в първата си среща и оттогава споделят връзка на любов и състрадание. Те имаха дванадесетгодишна разлика във възрастта, която стана тема на дискусии от доста време. Двамата са заедно от 2010 г., доказвайки, че възрастта няма никакво значение за любовта им.

деца

Джахил не е баща на деца. Неговата приятелка Лий, от друга страна, осинови две биологични деца на брат му, докато той беше в затвора. Когато Клара и Лиъм Даниелс бяха на три дни, той ги осинови. Лий изглежда приличен баща, тъй като трябваше да отглежда своите братя и сестри от тринадесетгодишна възраст, когато баща му беше застрелян.

кариера

Джахил е стилист, работил в различни сфери. Той обсъди някои от амбициозните си инициативи по време на разговора със Скоти Куня. Работил е като креативен дизайнер за много проекти за телевизионни сериали като Empire на Fox и The United States vs. Billie Holiday на Hulu. Той също така продуцира телевизионни предавания като The Wonder Years, Our Kind of People и The US vs. Billie Holiday. Той също така си сътрудничи по други проекти с партньора си Лий, включително The Woodsman, Shadowboxer, Grace Hightower De Niro, Tennessee и други. Лий има собствена продуцентска фирма, където си сътрудничат по проекти и са постигнали нови висоти.

Нетна стойност

Нетната стойност на Джахил все още не е публикувана, тъй като в момента той установява своята професия. Неговият бизнес партньор Лий има различни източници на доходи и голямо богатство.

Популярни Публикации