Джада Клеър Баркли- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Родители

Джада Клеър Баркли е дете на американска знаменитост. Анна Конгдън и Сакуон Баркли са родителите на Джада Клеър Баркли. Сакуон е добре известно име в американския футбол. Той е най-известен като играч на Ню Йорк Джайънтс.

Бързи факти

Пълно име: Джейда Баркли
Дата на раждане: 24 април 2021 г
Възраст: 0 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Религия християнството
баща Сакуон Баркли
Майка Анна Конгдън

Биография и ранен живот

Джада Клеър Баркли е роден на 24 април 2018 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени американски щати. Към 2021 г. тя ще бъде на три години. Сакуон Баркли е името на баща й. Той също е футболист от Съединените щати. Майка й също се казва Анна Конгдън. По същия начин няма информация за нейните братя и сестри. В крайна сметка тя ще получи американско гражданство и ще приеме християнството, точно като родителите си. По същия начин нейният зодиакален знак е Телец, според астрологията.

По отношение на официалния образователен статус, тя може да бъде в предучилищна или детска градина. За него обаче няма конкретна информация.Височина и тегло на Джада Клеър Баркли

Джада Клеър е прекрасна млада дама. Тъй като тя все още расте, няма много информация за нейния ръст, тегло или други общи измервания на тялото. Косата й, от друга страна, е кафява и има кафяви очи. Въпреки това баща й Сакуон Баркли е висок 6 фута и тежи 106 кг.

Професионален живот

Джада Клеър е все още достатъчно млада, за да работи във всяка област. Тя несъмнено ще преследва кариера в бъдеще. Днес тя е най-известна като дъщеря на Сакуон Баркли и Анна Конгдън. Saquon е известен футболист от NFL. Той е бягащ бек за Ню Йорк Джайънтс от Националната футболна лига. Преди това той игра три сезона в колежански футбол в Penn State.

Той имаше 5557 универсални ярда по време на тригодишната си колегиална кариера. Баркли се превърна в национална сензация, след като завърши четвърти в гласуването за Heisman Trophy с общо 304 гласа и трети в гласуването за наградата Maxwell. Той също така получи множество национални награди и отличия от конференцията Big Ten.

По време на тригодишната си студентска кариера Баркли счупи и постави многобройни рекорди на Пен Стейт, включително най-бързите тъчдауни в кариерата, най-бързите ярдове от първокурсник и второкурсник и най-много ярдове в една игра. Баркли беше избран втори като цяло от Джайънтс в Драфта на НФЛ за 2018 г.

Джада Клеър Баркли Нетна стойност

Джейда Клеър е все още много млада и не е натрупала никакво богатство. В момента разчита на родителите си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Saquon Barkley се оценява на около 32 милиона щатски долара.

Джада Клеър Баркли Гадже и срещи

Преминавайки към романтичната и лична връзка на Джада Клеър Баркли, тя е твърде млада, за да се намеси. Всъщност тя е твърде млада, за да има връзка с друг мъж. Що се отнася до връзката на Анна и Сакуон, те не са женени. Докато те също не са ангажирани. Освен това родителите им не са свързани с никой друг. Около родителите й също няма спорове.

Популярни Публикации