Джада Кай - Биография, възраст, височина, гадже, срещи, нетна стойност

Джада Кай е известна американско-филипинска порно актриса и бивша фигуристка. Джада Кай е добре известна като фигуристка и международна златна медалистка. научете повече за Jada Kai Bio, възраст, нетна стойност, височина, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Мелиса Буланхагуи
Дата на раждане: 16 август 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Бивша фигуристка, Spinner, порнографска актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 0 инча (1,52 м)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-22-32 инча
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност Американско-филипински
Етническа принадлежност филипинка

Биография и ранен живот

Джада Кай е на 30 години. Тя е родена на 16 август 1990 г. Мелиса Кармен Буланхаги е истинското й име. Тя е родом от Филаделфия и в момента живее в Нюарк, Делауеър.

По отношение на семейството й и двамата й родители са филипинци. Кай, като филипинец, може да общува и да разбира малко тагалог. Тя обаче не владее добре родния си език. Освен това й е издаден филипински паспорт през октомври 2011 г. Тя е двойно гражданство на Съединените щати и Филипините.Височина и тегло

Джада Кай е висока приблизително 1,52 метра (5 фута). По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата й са 34-22-32 инча. Освен това, няма информация за другите й телесни измервания, като размер на роклята, размер на обувките и тегло. Освен това тя има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

Нетната стойност на Джада Кай

Нетното състояние на Джада Кай е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот

Джейда Кай е била професионална фигуристка в миналото. Докато се състезаваше като скейтър, тя отиде под името Мелиса Буланхагуи. По същия начин от 2005 до 2010 г. тя представляваше САЩ в международен план. Бившата състезателка по фигурно пързаляне спечели бронзов медал на Националното първенство на Съединените щати за младежи през 2006 г. Освен това тя спечели два медала от ISU Junior Grand Prix. Те спечелиха златен медал на Гран при на Япония през 2008 г. в Италия и сребърен медал на Гран при на Япония през 2006 г. в Румъния.

Джада Кай напредна до старшите рангове през 2010 г. и спечели бронз на Nebelhorn Trophy. След това тя се състезава за родната си страна, Филипините, през 2011 г. Тя спечели бронз на Asian Open Trophy през 2013 г. за Филипините и две национални титли на Филипините през 2012 г. и 2013 г. Джада Кай също се състезава в две първенства на четирите континента като бивша фигуристка . Тя е порнографска актриса, освен че е бивша фигуристка. От 2019 г. тя е под сценичното име Джада Кай в тази сфера. Тя е петкратен член на отбора на САЩ по фигурно пързаляне, международен златен медалист и двукратен национален шампион на Филипините. На леда тя е известна като Бомбата.

През 2015 г. тя обяви, че се оттегля от фигурното пързаляне. По време на кариерата си в кънки той беше трениран от Карън Лудингтън, Рон Лудингтън и Кат Арбър. В момента тя е топ изпълнител, който работи за известни компании. Отстрани тя продуцира своята аматьорска порнография A+.

Jada Kai гадже и срещи

Текущото състояние на връзката на Джада Кай не е известно. Тя сподели множество снимки с Джаки Найт (@heyjackieknight) в своя Instagram. Джаки също е споделила множество свои снимки. Никой от двамата обаче никога не е наричал другия любовник. Джаки често я наричаше най-добрата си приятелка и споделяше много стари снимки с нея. Тя и Джаки често са забелязвани като модели за стоките на Pornhub.

Популярни Публикации