Джада Аура- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Джада Аура е тийнейджърска звезда в социалните медии от Съединените американски щати. Jada Aura е производител на съдържание в Tiktok, който непрекъснато трупа последователи в други платформи като Youtube и Instagram. Освен това, тя е добре известна с невероятните си танцови движения и видеоклипове за синхронизиране на устни. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Jada Aura възраст, Jada Aura гадже, Jada Aura нетна стойност, Jada Aura кариера , и още

Бързи факти

Пълно име: Джада Аура
Дата на раждане: 27 април 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: TikTok, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата черен
Националност американски

Биография на Джада Аура

Джада Аура в момента е на 19 години. Тя е родена на 27 април 2001 г. Тя не е разкрила нищо за неговите родители, братя и сестри или други членове на семейството. По същия начин тя все още не е разкрила подробности за своето образователно пътуване. Според наличната информация тя уважи майка си на Деня на майката, като сподели серия от снимки на двете в Instagram. В момента обаче не е наличен.

Нейната националност е американска, но етническият й произход е неизвестен. Освен това тя е Телец и е израснала в Южна Калифорния. Въз основа на текущата й възраст можем да предположим, че е записана в гимназия, но институцията, в която е записана, е недостъпна.Височина и тегло

Няма точни данни за размерите на тялото. Нейните размери на височина, тегло, гръден кош-талия-ханш, размер на роклята и обувките, наред с други измервания, не са налични. По същия начин естествената й коса е черна и изключително къдрава. Въпреки това тя често го боядисва в различни тонове като червено и лилаво. Освен това понякога изправя косата си. Освен това тя има лешникови очи.

кариера

Джада Аура е звезда на Tiktok в ранните си години. Тя е добре известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни, които привлякоха вниманието й в приложението Tiktok. По същия начин тя има над 800 000 последователи в своя акаунт @jadaaura в приложението. Освен това тя често създава видеоклипове в Tiktok, включващи момиче, което се подвизава @poppinadis, известно още като Ади. Ади също си сътрудничи с нея в нейния собствен акаунт в Tiktok, който в момента има над 2,3 хиляди последователи.

Освен това тя беше фен на Xxxtentacion, рапър. Първоначалната й публикация в Instagram е почит към покойния художник. Освен това тя разработи видеоклипове, включващи музика от няколко музиканти, включително G-Eazy.

Освен това тя поддържа едноименен акаунт в YouTube. Създаден е на 26 март 2014 г. и досега е получил 69 460 гледания и 9,4 хиляди абонати. Първият й видеоклип, озаглавен Curly Hair Tutorial!, беше качен на 10 март 2018 г. Освен това, това е най-гледаният видеоклип в канала й, събрал 16 717 гледания, когато пише биографията си.

Нетната стойност на Джада Аура през 2022 г

Нетното състояние на Джада Аура се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Нейният основен източник на приходи е Tiktok, но тя може да получава пари и от други източници, които не се виждат в интернет.

Jada Aura Гадже, Запознанства

Джада Аура най-вероятно не е омъжена. Тя не е публикувала никаква информация, изображения или видеоклипове, показващи текущото й местонахождение. Освен това, младата Tiktoker вероятно е по-фокусирана върху образованието си и изграждането на професията си като влиятелен човек в социалните медии. Въпреки това, тя със сигурност ще привлече много почитатели в бъдеще поради своята харизма и невероятна личност.

Популярни Публикации