Джабари Банкс - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Джабари Банкс е млад обещаващ американски актьор. Джабари ще направи телевизионния си дебют на 13 февруари 2022 г. В предстоящата драма Bel-Air той ще изиграе ролята на Уил Смит. Bel-Air е театрално преосмисляне на продуцентската компания Peacock. Джабари ще играе ролята на Уил Смит, млад чернокож юноша. Предполага се, че програмата е адаптация на популярния ситком The Fresh Prince of Bel-Air от 90-те години.

Бързи факти

Пълно истинско име Джабари Банкс
Псевдоним Банкс, Джабари, Уил
Възраст (към 2021 г.) 23 години
Популярни като За ролята на Уил Смит в сериала Bel-Air
Професия актьор
Дата на раждане през 1998г
Място на раждане Западна Филаделфия
Сегашен адрес Западна Филаделфия
образование Завършил изкуства
Алма матер Университет Уест Фили
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″

Възраст и ранен живот на Джабари Банкс

Джабари Банкс е от Западна Филаделфия и е роден след края на последния сезон на The Fresh Prince of Bel-Air хиляда деветстотин деветдесет и шест . Джабари смяташе, че той и действителният Уил Смит си приличат в много аспекти. В свое интервю той каза, че се наслаждава на футбола и баскетбола, точно като Уил Смит. Той продължи, че и двамата харесват музиката и рапирането.

Г-н Банкс открива своя афинитет към актьорството, когато е в 11 клас, след като израства в Уест Фили и играе футбол и баскетбол. В този момент той осъзна, че това е нещо, което е искал да постигне от много време. Той се присъедини към театралния клуб в училището си, въпреки че не знаеше нищо за актьорско майсторство. Джабари имаше прекрасно детство, тъй като постигна всичко, което пожелае като растящо дете на родителите си. Джабари каза в интервюто си, че е завършил образованието си и колеж в Западна Филаделфия. Завършва университета West Philly през 2021 г. с бакалавърска степен по изкуства.Височина и тегло на Джабари Банкс

Джабари Банкс е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Джабари Банкс

Джабари Банкс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Jabari Banks? Г-н Джабари наскоро започна професията си и получава компенсация за предстоящия си сериал Bel-Air. Компанията обаче не е посочила колко пари плащат на Джабари за ролята му в програмата. Нетната му стойност все още не е публична, но прогнозираме, че през следващите години, когато постигне повече успехи в работата си, печалбите и стойността му ще скочат до небето.

кариера

Джабари се е занимавал с актьорско майсторство в гимназията и колежа, но никога не е правил реклами. Той беше към края на обучението си, когато започна да работи, за да допълни доходите си. Той прие работа във фабрика в Темекула, Калифорния, която майка му беше осигурила. Той успява да си намери работа в Bel-Air една година по-късно, на 28 август 2021 г. Когато беше избран за драматизираното повторно пускане на The Fresh Prince of Bel-Air, той отиде във Филаделфия, тъй като по това време беше в Калифорния . Самият Джабари твърди, че ролята на Уил Смит, изпълнявана преди от актьора Уил Смит, е етап от живота му, за който той несъзнателно се е подготвял през целия си живот.

Джабари Банкс Гадже и запознанства

С кого се среща Джабари Банкс? Джабари съвсем наскоро започна своята професия, но е решен да постигне целите си в живота. В момента той не иска да се разсейва от житейските си цели, като се включва във връзка. Това е само началото на кариерата на Джабари и очакваме да го видим да достигне нови висоти и да установи връзка с всяка красива жена след няколко години.

Популярни Публикации