Джъстин Симънс - Уики, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джъстин Симънс е телевизионно риалити лице от Съединените щати. Джъстин Симънс се появява във All About The Washingtons, Rev Run’s Renovation и Rev Run’s Sunday Suppers. Тя е най-известна като съпругата на Джоузеф Симънс, американски рапър и телевизионна личност.

Бързи факти

Пълно име: Джъстин Симънс
Дата на раждане: 11 декември 1965 г
Възраст: 56 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: телевизионна личност
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 25 юни 1994 г
Съпруг Джоузеф Симънс
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите тъмнокафяви очи
Цвят на косата Черна коса
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
деца 4

Биография на Джъстин Симънс

Джъстин Симънс е родена в Америка на 11 декември 1965 г. В момента е на 56 години и е с американска националност. Освен това тя е родена под знака на Стрелец и е от афро-американски произход. Има много малко информация за нейните родители, братя и сестри и детството. Освен това можем да предположим, че родителите й са я отгледали добре като дете.

Няма налична информация за нейната академична кариера или образование. По успехите й можем да предположим, че е завършила известен американски университет.Височина и тегло на Джъстин Симънс

Тази телевизионна личност има черна коса и тъмнокафяви очи. Освен това, няма информация за нейния ръст, тегло, размер на сутиена, размера на обувките, размера на роклята или нещо друго.

  Джъстин Симънс

Джъстин Симънс със съпруга си (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до професията й, Джъстин беше представена в риалити телевизията в хитовия сериал на MTV Run’s House. Шоуто се излъчва между 2005 и 2007 г. Тя също се появява със семейството си в Rev Run’s Renovation и Rev Run’s Sunday Suppers. През 2018 г. тя участва в новия комедиен уеб сериал на Netflix All About Washington.

Освен риалити звезда тя е и автор. Тя и съпругът й Джоузеф Симънс също са написали книга, озаглавена „Върнете си семейството: предизвикателство към родителите на Америка“. „Боже, чуваш ли ме?“ двойката също издаде. Тя също е собственик на нейните бижута, които са представени в HSN.

Джоузеф Симънс започва кариерата си в музиката като DJ, работейки с Kurtis Blow. В средата на 80-те брат му Ръсел основава звукозаписната компания Def Jam. Run сформира рап групата Run-D.M.C. с приятеля си Дарил Макданиелс с помощта на брат си. DJ Jam Master Jay се присъединява към групата през 1982 г., завършвайки емблематичния състав. Хип-хоп триото продаде милиони компактдискове и разби хип-хоп бариерите. В ударното им изпълнение от 1986 г. на Walk This Way на Aerosmith, те също смесиха рок и поп.

Убийството на Jam Master Jay през 2002 г. доближи служител до триото. Run-DMC стана първата хип-хоп група, която получи златен сертификат. Те бяха първата група, която имаше албум с платинен сертификат, King of Rock, през 1985 г. Очакванията нарастваха, както и стандартът на работа. Година по-късно албумът им Raising Hell стана първият мултиплатинен запис на хип-хопа.

След раздялата той преследва солова кариера. Неговият продуцент Whiteboy и той започват да работят по албум заедно. Бяха завършили осем песни и ги предадоха на Ръсел. Брат му беше удивен и го насърчи да направи още повече. През 2005 г. издава албума Distortion. В края на 2005 г. този рапър подписа договор с MTV за риалити шоуто Run’s House. Премиерата на шоуто е през 2005 г. и продължава до 2009 г.

Нетна стойност и награди на Джъстин Симънс

Джъстин все още не е получавала никакви награди или отличия в своята област. Можем да очакваме тя да получи някои от тях през следващите години.

Тя направи много пари като риалити и телевизионна личност. Нейното нетно състояние се оценява на около 10 милиона долара и 75 000 долара годишно през 2022 г. Нетното състояние на Джоузеф се оценява на около 70 милиона долара.

Джъстин Симънс Съпруг, брак

Тя се омъжи за Джоузеф Симънс, рапър, диджей и телевизионна личност, на 25 юни 1994 г. Те се срещнаха за първи път на концерт в Лонг Айлънд, когато тя искаше да се срещне с членовете на групата и беше привлечена от Джоузеф. След това двойката започва да се среща и по-късно се жени.

Даниел Симънс III, Ръсел, Виктория и Майли Симънс са имената на четирите деца на двойката. Даниел планира да следва стъпките на баща си и да продължи кариера в хип-хопа. Виктория, третото им дете, почина от омфалоцеле, заболяване, което кара органите да растат извън тялото. Към момента тази телевизионна звезда не е въвлечена в никакви спорове или слухове и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации