Джъстин Шейн Брюнинг - Възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Джъстин Брюнинг е американски моден модел и актьор с успешна кариера. В „Анатомията на Грей“ той играе Мат, Майк Трейсър в „Рицарски ездач“ и Джейми Мартин във „Всички мои деца“. За разлика от други, той започва кариерата си като модел и прогресира, за да стане фантастичен актьор. Научете повече за Джъстин Шейн Брюнинг Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джъстин Шейн Брюнинг
Псевдоним: Джъстин
Рождена дата: 24 септември 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Паунд
Родно място: Сейнт Елена, Небраска, Съединени щати
Жител: Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
Бащино име: N/A
Майчино име: Деби
Братя и сестри: N/A
Височина: 6 фута 3 инча или 190,5 см
Тегло: 90 кг или 198,5 фунта
Измервания на тялото: N/A
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Хейзъл
Цвят на косата: Тъмно кафяво
образование: Chadron Stage College, Caymichael Patten Studios
Професия: Актьор, бивш модел
гадже: Алекса Хавинс
Съпруг: N/A
Нетна стойност: 10 милиона долара

Биография на Джъстин Шейн Брюнинг

Този брилянтен изпълнител е роден в Сейнт Хелена, Небраска. Градът му имаше малко население. Родителите му винаги го насърчаваха да направи нещо с живота си. Може да е причината да започне кариерата си като модел, а по-късно и като актьор на толкова млада възраст.

Джъстин, като модел и актьор, винаги изглежда официален и представителен, което го кара да изглежда безупречно винаги, когато е пред камерата. Неговата енигма никога не успява да заслепи жените и да вдъхнови мъжете около него. По-важното е, че има кафяви очи и кафява коса.Най-отличителната черта на Bruening е мускулестото му тяло и скромното му поведение към феновете му. Освен това той е американец от бял етнос.

Джъстин Шейн Брюнинг Височина, Тегло

Много хора може да не го осъзнават, но Джъстин трябваше да работи усилено, за да стигне до мястото, където е сега. Той беше висок 5 фута 1 инч и тежеше 100 паунда в гимназията. В момента той е висок 6 фута 3 инча и тежи 205 паунда. Много хора са изненадани от драстичната промяна във външния му вид.

  Джъстин Брюнинг

Джъстин Брюнинг (Източник: Pinterest)

Как Джъстин Шейн Брунинг преследва кариерата си? Професионален живот

Бързо беше забелязан от режисьора Джуди Уилсън, която смяташе, че ще се впише перфектно във „Всички мои деца“. През това време той се явява на прослушване за ролята на JR Чандлър във All My Children, но вместо това е избран за ролята на Джеймс Джейми Мартин. Той изигра ролята блестящо в продължение на една година, от 2004 до 2005 г.

Джъстин също беше представен като най-горещата звезда на деня в списания като J-14, Teen People, US Weekly, Star и много други по това време. Освен това появата му в Hope & Faith беше възхитителна. Освен това в някои от филмите той играе второстепенна роля, но блести ярко.

Някога той беше обмислян за ролята на Супермен в Superman Returns, но в крайна сметка ролята беше дадена на Брандън Рут. Той може да бъде видян и в опушеното музикално видео на Бритни Спиърс Boys. Освен това, той в крайна сметка беше включен в Cold Case на CBS в епизод на Thick As Thieves.

Най-накрая навлиза във филмовата индустрия след второстепенни и големи роли в телевизионни предавания и сапунени опери. Той изигра сина на Knight Rider Mike Traceur във филма от 2008 г. Knight Rider. Освен това Джъстин се появява в редица филми, включително Class (2010), Blue-Eyed Butcher (2012), The Monster Project (2017), He's Out There (2018) и Indivisible (2018), за да назовем малцина.

С кого се среща Джъстин Шейн Брюнинг? Връзка и дела

Двойката реши да издигне връзката си на следващото ниво, като се ожени. На 5 юни 2005 г. те тръгнаха по пътеката пред семейството, приятелите и близките си.

Да не говорим, че на 10 август 2010 г. те посрещнаха първото си дете. Lexington Grace Bruening е името, което дадоха на прекрасната си дъщеря. Двамата са благословени и с още две деца.

Нетната стойност на Джъстин Шейн Брюнинг 2022 г

Мечтата на всеки е да се занимава с две професии, които плащат най-високите заплати в света. Но това е реалност за Джъстин и той изненадващо се справи отлично в работата си. В настоящия контекст той се превърна в един от най-добре платените актьори и модели в индустрията.

Нетното състояние на Джъстин се оценява на 10 милиона долара през 2022 г. Това са много пари, които трябва да имате в банковата си сметка. В сравнение с работата и приноса му към модната и филмовата индустрия, тази сума изглежда по-малка.

Продължавайки напред, любимата му съпруга също е известна актриса, която се е появявала в множество филми и телевизионни предавания. По същия начин Алексис се оценява на нетна стойност от 2 милиона долара. Какъвто и да е случаят, съпругът и съпругата винаги ще водят охолен начин на живот заедно.

Социална медия

Bruening е постоянно в движение, разделяйки времето си между моделиране и актьорство. Въпреки напрегнатия си график, той отделя време както за семейството, така и за феновете си. В момента обаче той е зает с работата си и грижите за семейството и децата си. Ето защо той не присъства в никакви социални медийни платформи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Харесва футбола.
  3. Той е добър в тренировките.

Популярни Публикации