Джъстин Хейли - Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Джъстин Хейли е американски бизнесмен и професионален шофьор на състезателни автомобили. Джъстин Хейли кара Chevrolet Camaro ZL1 номер 31 за Kaulig Racing в серията NASCAR Cup на пълен работен ден.

Бързи факти

Пълно име: Джъстин Хейли
Дата на раждане: 28 април 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Водач на състезателни автомобили
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кейси Уин Птици
Нетна стойност милиона – милиона
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Уинамак, Индиана
Националност американски
Религия християнството
баща Джон Хейли

Биография на Джъстин Хейли

Джъстин Хейли е роден в Уинамак, Индиана, САЩ на 28 април 1999 г. Той е на 23 години (към 2022 г.) и е роден под знака на Телец. Хейли е от американска националност и изповядва християнството.

Що се отнася до семейната му история, Хейли е син на Джон Хейли (баща), пилот от Индианаполис, а майка му е неизвестна. Освен това в медиите няма информация за неговите братя и сестри.Образование на Джъстин Хейли

Що се отнася до образованието му, Джъстин Хейли е добре образован. Завършва основно и средно образование в частно училище в Уинамак, Индиана.

Височина и тегло на Джъстин Хейли

Джъстин Хейли е безспорно красив и привлекателен. Той е висок около 5 фута 2 инча (178 см) и тежи около 54 кг (120 фунта). Хейли също има чифт черни очи и кафява коса.

 Джъстин Хейли

Джъстин Хейли (Източник: Twitter)

кариера

По отношение на кариерата си Хейли започва да се състезава на деветгодишна възраст и напредва до съединител и кормилно управление в края на 2008 г. До 2014 г. той напредва в кариерата си до точката, в която може да се състезава в регионалните серии. Хейли се състезава в три състезания от K&N Pro Series East, завършвайки седми на Dover International Speedway.

През 2015 г. той се присъединява към HSpott Motorsports и се състезава постоянно в Pro Series East за Новобранци на годината. На 16-годишна възраст Хейли прави професионалния си дебют в Camping World Truck Series през 2015 г. Той прави своя дебют в Бристол с Chevrolet Silverado #32 за Braun Motorsports.

Въпреки липсата на опит той завърши 14-ти. Хейли постави първия си рекорд в топ 10 на Phoenix International Raceway, завършвайки седми. GMS му даде Chevrolet Silverado #2017.

През 2017 г. правилникът на NASCAR го настигна поради възрастово ограничение. В резултат на това Хейли не успя да участва в Active Pest Control 200 на Atlanta Motor Speedway или NextEra Energy Resource 250 на Daytona International Speedway.

Въпреки че пропусна първите си две състезания през 2017 г., той се завърна през 2018 г., за да спечели първото си състезание в кариерата на Gateway през юни. Той завърши останалите състезания в челната десетка.

Нетната стойност на Джъстин Хейли

Джъстин Хейли е направил състояние чрез своята упорита работа и блясък. Към 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 4 и 5 милиона долара.

Съпруга на Джъстин Хейли, брак

Що се отнася до личния му живот, Джъстин Хейли е женен за Кейси Уин Гариепи. След връзка от разстояние, двойката се ожени през 2016 г. Те все още нямат деца, но се надяват скоро да ги имат.

Популярни Публикации