Джъстин Деграде- Възраст, биография, приятелка, височина, етническа принадлежност, нетна стойност

Джъстин Деграте е известен американски певец, рапър, звукозаписен продуцент и дете на знаменитост. Музиката на Джъстин Деграте е добре известна. Преди това той беше известен като син на американския певец и музикален продуцент Деванте Деграте. Научете повече за Джъстин Деграте Възраст, биография, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Джъстин Деграте
Пол: Мъжки
Професия: Рапър, музикален продуцент
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Разделям Uniqua
Нетна стойност 300 хиляди долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Хамптън, Вирджиния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия християнството
баща Люлка DeVante
Майка Миранда Сантана
Братя и сестри Даяна Де Грате

Биография и ранен живот

Джъстин Деграте е роден в Хамптън, Вирджиния, Съединените американски щати. Тъй като точната му дата на раждане обаче не е известна, възрастта и зодията му остават неизвестни в медиите. Роден е в семейство на афроамериканци. Той е и първото дете на американския певец Де Ванте Суинг и съпругата му Миранда Сантана. Деграте е християнин, според религиозните си убеждения. Родителите му, заедно със сестра му Даяна Де Грате, го отгледаха в родния му град.

Преди това майка му Миранда беше свързана с Тремейн Неберсън. Миранда има дъщеря, когато е на 15 години. Тремейн обаче не успя да се справи с родителството по време на юношеството си и изостави Миранда като самотна майка. Ния Сантана Неверсън е името на нейната дъщеря. В този смисъл Ния е полусестра на Джъстин.Що се отнася до образованието, Джъстин е завършила гимназия. Освен това няма информация, разкриваща академичните му пълномощия. Ще ви уведомим веднага щом Degrate разкрие информацията си.

Височина и тегло

По отношение на телесните мерки Джъстин има добре оформено и поддържано тяло. Той много държи на външния си вид на актьор. Освен това той е висок около 5 фута и 5 инча. По същия начин той тежи около 70 кг (145 фунта).

В допълнение, той редовно се занимава с физически упражнения и тренировки, за да поддържа фигурата и външния си вид. По същия начин той има 15-инчови бицепси и носи обувки номер 8. Освен това има черни очи и черна коса.

Професионален живот на Джъстин Дегрейт

Джъстин Деграте е известен американски певец, рапър, звукозаписен продуцент и дете на знаменитост. Той е добре известен като син на Деванте Суинг, американски певец и музикален продуцент.

DeVante Swing е американски певец, рапър и композитор. Donald Earle DeGrate Jr, истинското му име, е роден на 29 септември 1969 г. в Хамптън, Вирджиния, САЩ. През 90-те години на миналия век той става известен като член-основател на R&B групата Jodeci. Той беше основният автор на песни, продуцент и лидер на групата.

Swing също е работил върху собствения си звукозаписен лейбъл Swing Mob с Timbaland, Missy Elliott, Static Major, Ginuwine и Stevie J. Той е сърежисьор на няколко видеоклипа като видеорежисьор, включително Feenin, Freek’n You и други. В ранните етапи на кариерата си той също обучаваше Фло Рида. DeVante сега е един от най-известните рапъри в Съединените щати.

Джъстин Деграде Нетна стойност

Джъстин е натрупал значително състояние през цялата си кариера. Той обаче крие от медиите годишния си доход и заплата. Според източника, Джъстин Деграте има нетна стойност от около 0 000 долара към октомври 2022 г.

Джъстин Деграте Гадже и срещи

DeGrate и Uniqua, наградени музиканти, бяха най-красивата двойка в музикалната индустрия. Те споделиха някои от най-добрите моменти, докато осъществяваха връзката си, която беше много повече от това просто да бъдат в компанията на другия.

Един ден Джъстин, неговите сестри Даяна и Уника, както и Шанел, шофираха до къщата му, за да се срещнат с родителите му в GMC Yukon Denali от 1998 г. За съжаление, те бяха замесени в автомобилна катастрофа с Jeep Wrangler от 1998 г., в резултат на което автомобилът на Джъстин се преобърна три пъти.

Тъй като Джъстин и сестра му са били зад волана при сблъсъка, те не са пострадали сериозно. Юник и нейната сестра Шанел, които бяха на последното място, обаче загинаха. Освен това мъж, Трей, и партньорката му Жасмин бяха убити в колата, която се сблъска с тях.

Популярни Публикации