Джъстин Чатуин- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Джъстин Чатуин е канадски актьор, най-известен с ролите си в телевизионния сериал Shameless и във филма War of the Worlds като Robbie Ferrier. В музикалната комедия Джоузи той дебютира. В музикалната комедия Josie and the Pussycats дебютира в киното с второстепенна роля (2001). Научете повече за биография на Джъстин Чатуин, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, женен, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Джъстин Чатуин
Псевдоним Джъстин
Известен като актьор
Възраст 39 години
рожден ден 31 октомври 1982 г
Родно място Нанаймо, Британска Колумбия, Канада
Зодия Скорпион
Етническа принадлежност френско-канадски
Националност канадски
Религия християнството
Височина 5 фута 11 инча
Тегло 76 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 12
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 2 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, пътуване, снимане

Кой е Джъстин Чатуин?

Джъстин Чатуин е роден на 31 октомври 1982 г. в Нанаймо, Британска Колумбия, Канада . Брайън Чатуин, баща му, беше инженер, а Сузане, майка му, беше художничка. Бриана е името на сестра му. Покойният му дядо е от френско-канадски произход. През 2010 г. родителите на Джъстин и Бриана се разведоха.

Образование на Джъстин Чатуин

След като завършва гимназия, Джъстин започва да следва стъпките на баща си. Започва да учи инженерство в Университета на Британска Колумбия, но след седмица сменя специалността си с бизнес. Джъстин напусна само след един семестър. През времето си в гимназията той никога не е създавал близки приятели. Имаше само познати, поради което твърди, че никога не се е вписвал в гимназията.Как Джъстин Чатуин продължи кариерата си?

Джъстин Чатуин дебютира в музикалната комедия 'Джоузи и котките' през 2001 г., когато е на 19 години. След първия си филм той бързо се утвърждава като Джон Спенсър в двусерийния минисериал Christy, Choices of the Heart.

Някои от филмите на Джъстин Чатуин всъщност не му се отплатиха. Той се появява в два неуспешни филма, Taking Lives и Superbabies: Baby Geniuses 2. Те често се смятат за едни от най-лошите филми, правени някога. Освен това той печели популярност с ролята си на Тайлър Маккей в минисериала Traffic и играе поддържаща роля срещу Кейт Мара в The WB pilot Prodigy. Беше за младо момиче, изиграно от Мара, което крие музикалните си таланти от семейството си, което е заето с чудото на по-малкия й брат.

Джъстин Чатуин се появи в множество телевизионни предавания. В продължаващия телевизионен сериал „Друг живот“ Чатуин играе учения Ерик Уолъс. Той участва в пилотния сериал Shameless на Showtime заедно с Уилям Х. Мейси и Еми Росъм. В TNT pilot Breed той играе млад детектив, който преследва рядка порода плътоядни престъпници (2015).

Коя е съпругата на Джъстин Чатуин?

Преди това Джъстин Чатуин е бил ангажиран с Моли Симс. След това, през 2010 г., той излиза с несъществуващата актриса Адисън Тимлин.

Колко висок е Джъстин Чатуин?

Що се отнася до привлекателния му външен вид, той има прекрасни зелени очи. Неговата зодия е Скорпион и е слаб. Джъстин е висок 5 фута 11 инча и тежи около 76 кг. Той е на 38 години. Справедливо момче с дебел хляб ще бъде подходящ цитат за външния му вид.

  Джъстин Чатуин

Джъстин Чатуин (Източник: Instagram)

Социална медия

Името на Джъстин Чатуин в Instagram е @justingchatwin. В Instagram актьорът има 300 000 последователи.

Нетната стойност на Джъстин Чатуин 2022 г

Джъстин Чатуин има нетна стойност от 2 милиона долара към 2022 г. Основните му източници на доходи са актьорството и пеенето. Той има да извърви дълъг път.

Факти

  1. Той изигра ролята на Гоку във филма Dragon Ball на живо.
  2. Пътува много.
  3. Джъстин обича пица.

Популярни Публикации