Джъстин Брунинг - Всичко за съпруга на Алекса Хавинс

Тази телевизионна двойка се запознава през 2003 г. и има три деца към 2021 г . Джъстин Бруенинг е добре известен с изпълненията си в телевизионни предавания като „Всички мои деца“ и „Анатомията на Грей“. Американският актьор живее в Лос Анджелис със съпругата си, колежката от All My Children Алекса Хавинс и трите им деца. Двойката пази личния си живот личен и далеч от светлините на прожекторите. Но това не попречи на почитателите да се опитат да научат повече за тях.

Какво събра Джъстин Брюнинг и Алекса Хавинс?

През 2003 г. бившият моден модел се срещна с бъдещата си съпруга Хавинс на снимачната площадка на телевизионната програма 'Всички мои деца'. Те бързо станаха приятели и започнаха да се срещат през 2004 г. Джъстин й предложи брак на снимачната площадка, точно след като засне героя на Джъстин, Джейми, предложи на героя на Хавинс, Бейб Кери, в програмата. На 5 юни 2005 г. двойката се жени на частна церемония. Те се преместиха в Лос Анджелис, Калифорния, малко след брака си.

Бруенинг и съпругата му са много предпазливи да се появяват пред медиите. Нито един от тях няма акаунт в социални медии, което е рядкост, тъй като повечето знаменитости използват социалните медии, за да информират феновете си. Хавинс каза на Soap Central през 2018 г., че не иска да разкрива повече от живота си в ефир. Всеки аспект от моята личност, включително бракът ми, беше на „Всички мои деца“. Отчасти родителство, отчасти стара школа, беше хубаво да имам няколко неща за себе си за известно време.Джъстин Брюнинг е баща на три деца.

През август 2010 г. г-н и г-жа Бруенинг забременяват с първото си дете, Лексингтън Грейс Брюнинг, след почти петгодишен брак. Зейн Брунинг, второто им дете, се роди през 2013 г., а друга дъщеря се роди през 2015 г. Джъстин и аз и нашите деца просто се радваме на много пълноценен живот, каза Алекса пред Soap Central.

 Джъстин Брюнинг

Джъстин Брюнинг (Източник: Google)

На 24 септември 1979 г. Джъстин Бруенинг е роден в малкото градче Сейнт Хелена, Небраска. Джуди Уилсън, кастинг директор на „Всички мои деца“, за пръв път откри Брюнинг, когато той беше в колежа в Сан Диего. Той се явява на прослушване за ролята на Джей Ар Чандлър, но е нает като Джейми Мартин и работи по програмата със съпругата си в продължение на четири години. Сю Несел преди това е била намерена в Макдоналдс и е работила като моден модел за Abercrombie & Fitch. В кръстосана сюжетна линия през 2004 г. и 2005 г. Брюнинг също се появи в One Life to Live като Джейми Мартин. Докато се превъплъщава в образа на Джейми, Брюнинг е награден с най-горещата звезда на деня от списанията Teen People, Us Weekly, Star и J-14. След като се превъплъти в образа на лекар във All My Children и фелдшер в Grey’s Anatomy, Bruening в момента е бейзболен треньор в Netflix Sweet Magnolias.

Популярни Публикации