Джъстин Бийбър отмени всички дати на световното си турне, за да даде приоритет на здравето си

Джъстин Бийбър отмени последните дати от турнето си Justice World, като се позова на изтощението и желанието да даде приоритет на здравето си. Във вторник певицата на Peaches обяви същото в социалните мрежи. Бийбър, който беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт по-рано тази година, каза, че последното му представяне в Бразилия го е изтощило. Синдромът на Ramsay Hunt води до парализа на лицето. Джъстин Бийбър каза, че е подновил турнето си в Европа през юли, след като се е възстановил и е говорил с лекарите и членовете на семейството си. След рехабилитацията си певецът има шест различни концерта. Той каза, че след предишното си представяне в Бразилия се е почувствал неспособен да завърши датите на турнето си, както е планирано.

Джъстин Бибър каза в публикацията си в Instagram,

Излязох публично по-рано тази година за борбата ми със синдрома на Рамзи Хънт, който остави лицето ми почти парализирано. Вследствие на болестта ми не успях да завърша северноамериканския етап на Justice Tour.Той продължи да казва, че пътуването е имало огромни щети върху него. Той каза, че е дал всичко от представянето си на Rock in Rio и за хората в Бразилия, но че трябва да си вземе почивка и да даде приоритет на здравето си.

  Джъстин Бийбър

След като слязох от сцената ме хвана умора и разбрах, че трябва да дам приоритет на здравето си точно сега. Така че за момента ще си взема ваканция от турнета. Ще се оправя, но имам нужда от време да се отпусна и да се възстановя.

Бийбър завърши изявлението, като заяви, че за него е чест да предаде това събитие и нашето послание за справедливост към света. Той благодари на всички за помощта през целия му опит.

Благодаря ви за вашите молитви и насърчение по време на това изпитание! Обожавам всеки един от вас!

Джъстин Бийбър отмени множество дати от турнето.

Поради лошото си здравословно състояние Бийбър многократно отлагаше датите на турнето си по-рано тази година. Певецът на STAY спря турнето си по-рано тази година през юни, след като беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт.

  Джъстин Бийбър

Настоящата отмяна ще окаже влияние върху 70 представления, насрочени за март 2023 г. Засегнати са концерти в Южна Америка, Азия, Австралия, Нова Зеландия и Европа. Музикантът не е дал информация за пренасрочените си концерти. Уебсайтът на Джъстин Бийбър обаче все още изброява датите на турнето от 7 септември до 25 март през 2023 г. Всички билети за пренасрочените дати ще бъдат уважени, според уебсайта на певеца, с възстановяване на средствата на мястото на покупката. Певецът не обяви кога ще се завърне на сцената.

По-рано тази година Джъстин Бийбър обсъди диагнозата си Синдром на Рамзи Хънт.

Джъстин Бийбър качи видеоклип по-рано тази година, описващ подробно опита си със синдрома на Рамзи Хънт. Музикантът не може да движи парализираната част на лицето си или да мига с очи от едната страна на лицето си във видеото. Той също имаше затруднения да движи устните от едната страна на лицето си. Относно видеото Бийбър каза:

Така че, за тези, които са разочаровани от анулирането ми на предстоящите концерти, просто не съм физически способен да ги направя. Както можете да видите, това е ужасна ситуация.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джъстин Бийбър (@justinbieber)

Той също така каза, че му става все по-трудно да се храни, което е доста утежняващо. След диагнозата си Джъстин Бийбър пътува до езерото Айдахо със съпругата си Хейли Бийбър, както и семейството и приятелите си. Той публикува и снимки от пътуването си в социалните мрежи. Ъшър, американски рапър и музикант, който също беше там по време на пътуването, каза, че животът на един изпълнител е изпълнен със стрес. Турнето Justice е в промоцията на най-новия албум на Джъстин Бийбър, също озаглавен Justice. Планирано беше да започне през 2021 г., но поради ограниченията, свързани с Covid, беше отложено за 2022 г.

Популярни Публикации