Джърси МакКлур - биография, възраст, височина, нетна стойност, родители, връзка

Джърси МакКлур е 19-годишна сензация в социалните медии в Съединените щати. Джърси МакКлур е добре известен като по-малкия брат на близнаците МакКлур. На толкова млада възраст той има собствени профили в YouTube и Instagram. Знайте всичко за Джърси МакКлур - биография, възраст, височина, нетна стойност, родители, връзка

Бързи факти

Пълно име: Джърси МакКлур
Дата на раждане: 20 ноември 2017 г
Възраст: 4 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Instagram звезда, Youtuber, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
баща Джъстин МакКлюр
Майка Аминат Ами Дуни
Братя и сестри Две (сестри Ава и Алексис)

Биография на Джърси МакКлур

Джърси МакКлур е роден на 20 ноември 2017 г. и е на три години към момента на писане. Майка му е Аминат Ами Дуни, докато баща му е Джъстин МакКлур. Освен това той има две по-големи сестри, Ава и Алексис. Те обикновено се наричат ​​близнаците МакКлур.

Джъстин е вторият баща на близнаците, който ги осинови през 2016 г. след брака си с майка им през 2015 г. Освен това баща му е комик и писател, който се е насочил към фотографията, докато майка й е сензация в социалните медии сама по себе си. Според публикация в Instagram, публикувана на 15 юни 2020 г., Джърси завърши стаята за малки деца и ще започне предучилищно училище през следващата година.Височина и тегло

Физическите измервания на Jersey McClure в момента не са налични. Височината, теглото, размерът на роклята, обувката и измерванията на младата звезда, наред с други подробности, в момента не са налични. Родителите на Джърси заявиха във видеоклип, озаглавен Голямата актуализация на живота на Джърси! публикуван на 3 октомври 2020 г., че той винаги е бил 95 процента височина/тегло.

Независимо от това, като много малко дете, измерванията на тялото на Джърси ще продължат да се колебаят още няколко години. Тъй като младият шампион все още е в етап на развитие и растеж, данните му ще продължат да се променят за продължителен период от време. Джърси също има зашеметяващи тъмнокафяви очи и тъмнокафява вълниста коса.

кариера

Джърси МакКлур е сензация в социалните медии на професионално ниво. Той придоби популярност като по-малкия брат на Ава и Алексис МакКлур. Той и семейството му са представени в канала им в YouTube, McClure Family.

Джърси също направи дигиталния си дебют през декември 2017 г. чрез своя акаунт в Instagram. Родителите му следят присъствието му в социалните мрежи. Освен това, дебютната му снимка е озаглавена Моята първа снимка. Аз съм само на две седмици.

Освен това той използва дръжката на Instagram @jerseytayomcclure. В момента този акаунт има над 210 000 последователи. Освен това сестрите му бяха интервюирани в Good Morning America от Робин Рене Робъртс.

БЛИЗНАЦИТЕ СТИЛИЗИРАТ ВЗАИМНО СИ ПРИЧЕСИТЕ (Сами по себе си)! с 6,3 милиона гледания и ГОТОВИ ЛИ СА ДЕЦАТА НИ ДА ХОДЯТ С ЧУЖДЕН? С НАД 5,2 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ, ТОВА Е СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ.

МАЛКИ БЛИЗНАЦИ ПОДМАВЯТ МАМА! е друг от тези популярни видеоклипове. ОЛИМПИЙСКИ БЛИЗНАЦИ СРЕЩУ БЛИЗНАЦИ МакКЛЪР ЕПИЧНО СЪСТЕЗАНИЕ! BEDTIME ROUTINE GOT OF CONTROL, който има 3,2 милиона гледания, и WET HIR THER COSS, NOT THEIR FACE, който има 3,2 милиона гледания. с общо 3 милиона гледания.

Освен това Джърси има собствен акаунт в YouTube. Вирусните филми, които са натрупали над 600 000 гледания, са със заглавие Как може едно двегодишно дете да бъде толкова интелигентно? с общо 696k гледания; Ето какво се случи, когато го оставихме сам! Баща ми липсва с 744 000 гледания; Не ми мийте косата! със 788k гледания; с 953 000 гледания и 1,1 милиона гледания за ГОЛЯМОТО БЕБЕ се вози на ГОЛЯМО влакче в увеселителен парк.

Джърси МакКлур Приятелка и запознанства

Джърси МакКлур очевидно е сама на толкова млада възраст. Въпреки това, със своите таланти, привлекателност и чувство за хумор, той със сигурност ще привлече голям брой почитатели в бъдеще. Ами и Джъстин МакКлур се срещнаха във Вашингтон Хайтс, Ню Йорк, когато един човек се опита да я удари. Джъстин се намеси, като се престори, че познава Ами.

Родителите на Джърси по-късно се ожениха през юли 2015 г. и Джъстин осинови близнаците малко след това през 2016 г. Преди брака на Джъстин с майка му, тя вече беше майка на дъщерите близначки Ава и Алексис. Те са родени с една минута разлика на 12 юли 2013 г.

Популярни Публикации