Dylan Sprouse- Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Дилън Спроус е американски актьор, най-известен с ролята си на Зак Мартин в ситкома на Disney Channel The Suite Life of Zack and Cody, който се излъчва в продължение на три години, започвайки от 2005 г. Той също така се появява в комедийния филм „Big Daddy“, заедно със своя брат близнак Коул Спроус. Във филмовата индустрия Дилън и неговият брат близнак Коул са известни като „братята Спрауз“. Под това име братята Спроус стартират множество франчайзи, включително линия за дрехи, поредица от книги и списание. Той е и съосновател на All-Wise Meadery в Ню Йорк. Научете повече за Dylan Sprouse Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Дилън Спроус
Професия актьор
Рождена дата 4 август 1992 г
Родно място Арецо, Тоскана, Италия
Пълно име Дилън Томас фон Спраус
Зодия Лео
родители Баща: Матю Спроуз
Майка: Мелани Райт
Брат Коул Спроус
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 8 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност датски, немски, шотландски и английски
Височина 5 фута и 11 инча (180 см/1,80 м)
Тегло 66 кг (145 фунта)
Цвят на косата Рус
Цвят на очите зелено

Кой е Дилън Спроус? Възраст и биография

Дилън Томас фон Спраус е роден на 4 август 1992 г. в Арецо, Тоскана, Италия. Баща му Матю Спроуз и майка му Мелани Райт са били американци, които са преподавали английски в училище в Тоскана. Той също така има 15 минути по-малък брат близнак на име Коул Мичъл Спроус. Той е на 29 години и е роден под зодия Лъв.

Височина, тегло и измерване на тялото на Dylan Sprouse

Дилън Спроуз е от американски произход и се идентифицира като езичник. Той произлиза от датски, немски, шотландски и английски предци. Освен това той е висок 5 фута 11 инча (180 см/1,80 м) и тежи приблизително 66 кг (145 фунта). Има атлетично тяло, зелени очи и руса коса.Dylan Sprouse (Източник: Instagram)

Дилън Спроус Образование

Що се отнася до образованието, Дилън Спроуз и неговият брат близнак започват да се появяват в телевизионни реклами за памперси, когато са на осем месеца. Джонин Бут Райт, тяхната баба, е била актриса и учител по драма в младостта си и тя е отговорна за появата им в телевизионни реклами. Посещава Gallatin School of Individualized Study и получава бакалавърска степен от Нюйоркския университет.

Как Дилън Спрауз преследва кариерата си? Професионален живот

Дилън Спроуз дебютира на малкия екран през 1993 г. като Патрик Кели в „Grace Under Fire'. През 1998 г. се появява и в „Mad TV'. През 2005 г. той играе главната роля на Зак Мартин в ситкома на Дисни The Suite Life. на палубата. Неговият брат близнак Коул Спроус също се появи тук и двамата получиха големия си успех. Този сериал се излъчва в продължение на три сезона и 87 епизода до 2008 г. Той често повтаря ролята си на Зак Мартин в други сериали на Disney Channel като „That's So Raven“ през 2006 г., „The Suite Life on Deck“ от 2008 до 2011 г., „Wizards of Waverly Place“ и „Hannah Montana“ през 2009 г., „I’m in the Band“ през 2010 г. и телевизионния филм „The Suite Life Movie“ през 2011 г.

Дилън Спраус дебютира заедно с брат си близнак Коул във филма „Жената на астронавта“ от 1999 г. Той и брат му близнак също се появиха в комедийния филм „Големият татко“, където изиграха ролите на „Джулиан“. По същия начин той се появи в няколко игрални филма през 2000-те, включително „Осемте луди нощи на Адам Сандлър“, „Майсторът на маскировката“, „Ябълков Джак“, „Само за ритници“, „Сърцето е измамно преди всичко“ и „Родени убийци, ' 2005 г. По същия начин, през март 2006 г., той се появява като по-възрастния Йеремия и неговия брат близнак като Йеремия във филма „Сърцето е измамно преди всичко“.

С кого се среща Дилън Спраус? Връзка и дела

Преди това Дилън беше свързван с Катлийн Хейлс, Майли Сайръс и Кара Крейн. Той се жени за Дейна Фрейзър през 2014 г. и се развеждат през 2017 г. В момента той е сгоден за Барбара Палвин.

Социална медия

Dylan Sprouse поддържа акаунти в социалните медии. Неговите акаунти в Instagram (@dylansprouse) и Twitter (@dylansprouse) имат съответно 9 милиона и 4,8 милиона последователи. Той все още няма фейсбук страница, която да е проверена.

Нетната стойност на Дилън Спрауз 2022 г

Колко е нетната стойност на Дилън Спроуз? Дилън Спроуз се издържа от актьорската си кариера. Той се появява в няколко филма и телевизионни предавания. Нетното състояние на Дилън Спроуз се оценява на 8 милиона долара към 2022 г.

Факти

  1. В момента е сгоден.
  2. Щастливият му цвят е виолетов.
  3. Щастливият му камък е сапфир.

Популярни Публикации