Dvontv- Биография, Wiki, Възраст, Нетна стойност, Приятелка, Височина, Тегло

Двонтв е сензация в TikTok, известен със своите комедийни видеоклипове, предизвикателства и реакции. Неговият акаунт в Instagram има над 360 000 последователи и над 3,5 милиона харесвания. Първото му видео в TikTok беше комедиен скеч от ноември 2019 г. с над 2000 гледания. Разгледайте повече за Dvontv Bio, Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, тегло и факти

Бързи факти

Истинско име Двонтв
Псевдоним Двонтв
Известен като Звезда на социалните медии, звезда на Tik Tok
Възраст на 24 години
рожден ден 25 май 1997 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 9 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 65 кг (121 фунта)
Измервания на тялото N/A
Бицепс N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 20 милиона долара

Dvontv Био и възраст

На колко години е Двонтв? роден е на 25 май 1997 г.; към 2021 г. той е на 24 години . Don't е от смесен етнос и има американска националност. Той е роден в САЩ. Неговата зодия е Близнаци. Няма информация за баща му или майка му. имена. Въпреки това той публикува много видеоклипове в Tik Tok с участието на баща си, майка си и малката си сестра.

Dvontv Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Dvontv? . Той е висок 5 фута 9 инча и тежи приблизително 65 кг. Поддържа тялото си в отлично състояние. Очите му са черни, косата също черна.Нетна стойност и заплата 2022 г

Каква е нетната стойност на Dvontv? Dvontv е млад и талантлив човек, който натрупа своите фенове. Той води охолен начин на живот в границите на своя приличен източник на доходи. Той обаче не е разкрил нетната си стойност и според различни източници, Нетната стойност на Dvontv е около 20 милиона долара към 2022 г.

Приятелка на Dvontv, връзка и срещи

Dvontv е личен за личния си живот и за запознанства. Американската Tik Tok звезда в момента е необвързана и не е излизала с никого, но в миналото е имало слухове и афери. Моля, продължавайте да проверявате, тъй като ще продължим да добавяме нови подробности за връзката към тази страница.

Двонтв Факти

  • Роден е на 25 май 1997 г
  • Към 2021 г. той е на 23 години
  • Неговата зодия е Близнаци
  • През септември 2014 г. стартира канал в YouTube, а през януари 2018 г. публикува първото си видео. Той също е бил спонсориран от компании като The Coldest Water.
  • Той е направил множество видеоклипове в TikTok и YouTube, включващи членове на семейството му, включително по-малката му сестра.

Популярни Публикации