Дурга Сталин- Биография, възраст, етническа принадлежност, височина, тегло, кариера, нетна стойност

Дурга Сталин е роден в Тамил Наду автор, политик, медийна личност и интернет личност. Известна е и като съпругата на М.К. Сталин, който беше избран за главен министър на Тамил Наду на изборите през 2021 г.

Тя е в основата на семейството си и винаги е до тях във всяка ситуация. Тя направи заглавия в Google и в медиите, защото стана емоционална, докато съпругът й полагаше клетва CM.

Бързи факти

Пълно истинско име Дурга Сталин.
Година на раждане 1955-1960 г.
Възраст (към 2020 г.) 60-65 години.
Професия Писател и домакиня.
Алма матер Местно частно училище.
Място на раждане Тамил Наду, Индия
Сегашен адрес Алварпет, Ченай, Тамил Наду, Индия.
Зодия Риби.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Среден.
Нетна стойност (Комбиниран) INR 25-30 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1,7 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 58-62 кг.
В паундове: 127-136 lbs.
Цвят на очите черен.
каста Исай Веллалар.
Националност индийски.
Религия индуизъм.

Биография на Дурга Сталин

Дурга Сталин е родена в индийския щат Тамил Наду между 1955 и 1960 г. Тя живее в Алварпет, Ченай, Тамил Наду, Индия, със съпруга си. Durgavathi е пълното й име.Образованието й е завършено в родното й училище в Тамил Наду. Нямаме информация за нейното висше образование или име на колеж. Дурга е роден под знака на Риби.

Г-жа Сталин не е разкрила никаква информация за семейството си. Тя обожаваше родителите си и взе всичко, което знаеше от тях. Тя уважава баща си и майка си. Дурга практикува индуизъм и е от кастата на Исай Велалар, според нейния съпруг.

  Дурга Сталин

Дурга Сталин със съпруга си (Източник: Pinterest)

Дурга Сталин Съпруг, брак

На 25 август 1975 г. Дурга се жени за M.K. Сталин. Мутувел Карунаниди Сталин е M.K. Пълното име на Сталин. На изборите през 2021 г. той беше избран за осми главен министър на Тамил Наду. Той е президент на политическата партия Dravida Munnetra Kazhagam (DMK).

Дурга и М.К. Сталин има две деца: Удхаяниди Сталин, син, и Сентхамарай Сталин, дъщеря. Удаяниди Сталин е политик и актьор от Тамил Наду. Дурга има две внучки, Инбанити и Танмая.

кариера

Г-жа М.К. Сталин е майка, която си стои вкъщи. По време на изборите тя беше активен участник в пропагандата на партията на съпруга си. Тя отиде в къщата на всеки, за да гласува. Тя също е подкрепила M.K. Пропагандата на Сталин в Колатурския избирателен район. Тя не се затваря в рамките на дома си, но гласува за CM Сталин на изборите.

Освен това, по молба на съпруга си, тя написа книга, наречена „Naanum Avarum“. В тази книга тя пише за живота си и семейната любов.

Нетна стойност на Дурга Сталин

Дурга Сталин е участвала активно във всички дейности на съпруга си. Дурга и М.К. Общата нетна стойност на Сталин, включително всички източници на доходи и активи, се оценява на около 25-30 крори INR към октомври 2022 г.

Факти

  • Тя е работила за M.K. Сталин в политиката около 20-30 години.
  • Дурга никога не е поставяла ограничения върху способността на децата си да следват определена кариера.
  • Тя беше канена на много функции и откривания като гост.
  • След брака М.К. Съпругата на Сталин става член на семейство Карунаниди.
  • Карунаниди и Даялу Амал са имената на нейния свекър и свекърва.

Популярни Публикации