Dua Aamir – Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Два Аамира е известен художник, художник, звезда в социалните медии, дъщеря на знаменитост и интернет личност от Карачи, Пакистан. Тя е известна в Пакистан като дъщеря на Aamir Liaquat Hussain, известен пакистански политик.

Бързи факти

Пълно истинско име Два Аамира.
Дата на раждане 22 май 2002 г.
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
Място на раждане Карачи, Пакистан.
Религия ислям.
Нетна стойност PKR 30-40 Lakhs (приблизително).
Училище/Колеж Bay View School.
образование Абитуриент.
Професия Художник, дъщеря на знаменитост и медийно лице.
Зодия Зодия Близнаци.
каста Ще се актуализира.
Националност пакистански.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг .

Dua Aamir Възраст и ранен живот

Два Аамира е роден на 22 май 2002 г. в Карачи, Пакистан, според властите. Тя често пътува до Дубай, Лондон и други места за своето образование и ваканции. Освен това тя е на 19 години (към 2021 г.). Тя се присъединява към Bay View School за гимназията след завършване на основното училище. Дуа Аамир завършва 12-ти клас през 2019 г. и в момента следва дипломата си в престижна институция. Тя каза, че след дипломирането си планира да посещава реномирана институция, за да продължи обучението си по икономика.

Височина и тегло на Дуа Амир

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дуа Амир е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Два Аамира

Нетната стойност на Дуа Амир

Колко е нетната стойност на Дуа Амир? Дуа Аамир живее луксозно с майка си и брат си. Вижда баща си от време на време, но живее с майка си. Освен това тя е публикувала снимки на стаята си, която е украсена с нейните прекрасни рисунки и драскулки. В момента тя не притежава превозно средство или дом. Тя има телефон с марково лого. Освен това тя харчи повечето от парите си за платна, четки и бои. Тя изкарва добре, като продава собствените си картини на справедлива цена. Съобщава се, че нейното нетно състояние е между 30 и 40 PKR (приблизително).

кариера

Тя е ентусиазиран художник. Тя разказа, че е започнала да рисува, когато е била на 14 години. С течение на времето тя започва да създава уникални по рода си водни картини. Много нейни последователи и познати я поздравяват за нейното умение. Тя също така създаде втори акаунт в социалните медии, за да споделя произведенията си. Освен това тя разкри, че продава картините си онлайн на справедлива цена. Освен това, по време на студентските си години тя си сътрудничи по проект с Държавната банка на Пакистан.

Dua Aamir Гадже и срещи

С кого се среща Дуа Амир? Този известен художник е прекрасна млада дама. Много хора търсят своя любим в социалните мрежи и интернет. Нека ви кажа, че тя е качила свои снимки с приятелите си, но никога не е споменавала партньора си. Дуа Амир сега е заета с образованието и кариерата си на рисуване. Тя се стреми да стане известен художник през живота си. Към момента считаме, че състоянието на връзката й е необвързана и всякаква повече информация относно личния й живот ще бъде предоставена възможно най-скоро.

Популярни Публикации