Drusilla Foer- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Съпруг, Брак, Височина, Кариера

Друзила Фоер е известна италианска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, художник, автор, театрален артист, сценарист и предприемач от Флоренция.

  Друзила Фоер wiki

Друзила Фоер

Бързи факти

Пълно истинско име Джанлука Гори.
Известно име Друзила Фоер.
Дата на раждане 1967 г.
Възраст (към 2022 г.) 55 години.
Място на раждане Флоренция, Италия.
Сегашен адрес Флоренция, Италия.
Професия Актьор, театрален артист, певец, фотограф, сценарист, художник, автор, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Италиански.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Държавно училище по изкуства Порта Романа и Сесто Фиорентино.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Възраст и ранен живот на Друзила Фоер

Друзила Фоер е роден Джанлука Гори във Флоренция, Италия през 1967 г . Той е 55 години , според властите (към 2021 г.). Ранната амбиция на Друзила е да стане художник. Според съобщенията Джанлука е учил актьорско майсторство в Liceo Artistico Statale di Porta Romana e Sesto Fiorentino в Италия. От същата институция придобива и творческо писане и пеене. След това започва работа в развлекателния сектор.  Друзила Фоер нетна стойност

Друзила Фоер

Височина и тегло на Drusilla Foer

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Друзила Фоер е висока 5 фута 9 инча и тежи около 65 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.

  Височината на Друзила Фоер

Друзила Фоер

Drusilla Foer Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Друзила Фоер? Приходите на Друзила от развлекателната му професия са значителни. Нетната стойност на Джанлука се оценява на между - милиона USD към октомври 2022 г. В момента той се наслаждава на светския живот в Италия.

  Друзила Фоер нетна стойност

Друзила Фоер

кариера

Джанлука Гори започва кариерата си като театрален артист. Работил е върху редица сценични постановки. След това Джанлука започва да продуцира филми. Снима се в редица италиански филми. Най-известните му филми са A Magnificent Haunting, Tie Story, The Hiccup и др. Джанлука в крайна сметка се трансформира в нова фигура, наречена Друзила Фоер. Друзила, женският герой, беше много харесвана от феновете. Неговите актьорски способности и видеоклипове като Друзила станаха добре известни в интернет. След това той стана неразделен с тази фигура. Drusilla Foer сега е наета в сектора на развлеченията, Drusilla. Друзила е не само актьор, но и певец. Участвал е в редица музикални турнета и ангажименти на живо. Той също участва на събитието Санремо 2022 през януари 2022 г. Джанлука организира редица музикални турнета.

Друзила Фоер Съпруг, брак

Коя е съпругата на Друзила Фоер? Друзила Фоер е омъжена жена. Към момента обаче не е известна информация за неговия спътник или съпруга. Освен това Друзила не предоставя никаква информация за връзката си в социалните медии.

Популярни Публикации