Дрю Ван Акер трябва да се омъжи скоро

Дрю Ван Акер отдавна е обект на спекулации относно личния му живот. След издигането му до известност в предавания като Pretty Little Liars и Devious Minds, феновете са любопитни за състоянието на връзката му.

Въпреки това, той все още има жена? Не, но може скоро. Той е в дългогодишна връзка с партньора си Марки Фарнсли.

  Дрю Ван Акер

Дрю Ван Акер с приятелката сиДрю Ван Акер и бъдещата му съпруга Марки Фарнсли обявиха годежа си.

Акер никога не е разкривал твърде много информация за личния си живот. Само акаунтите му в социалните медии дават някои намеци. Въпреки че не споделя много, той също не е типът, който крие всичко. Преглеждайки неговия Instagram, става ясно, че той е поел ангажимент към дългогодишната си приятелка Марки Фарнсли. Те са се сгодили. И е така от доста време. Акър и бъдещата му съпруга обявиха годежа си на 31 декември 2018 г. Фарнсли разкри годежа си с няколко снимки. На първата снимка тя показа годежния си пръстен. Марки Фарнсли, бъдещата съпруга на Дрю Ван Акер, показва годежния си пръстен. Акер й предложи брак с диамантен пръстен във формата на водна капка с тънка лента. Фонът на снимката изглеждаше като плаж, което потвърждава местоположението на публикацията. Следващата снимка показва Акер и сегашната му годеница да се целуват на плажа Черни пясъци в Исландия пред зашеметяващ залез. Надписът й описва как той я изненада с предложението. Актьорът от Малки сладки лъжкини съчета две от любимите неща на приятелката си: приключение и магия, намеквайки, че поводът е наистина вълшебен. Той я отведе в Исландия и й подари най-изящното камъче. Тя завърши писмото си, като изповяда любовта си към него, заявявайки, че го обожава до полярното сияние и отвъд него.

От друга страна, публикацията на Акър беше ясна. Той сподели същото изображение като Фарнсли, но надписът му беше кратък и директен. Надписът беше просто 12/31/18, последван от емоджи за намигване и бяло сърце. Може да се каже, че двойката започна 2019 г. по възможно най-добрия начин. Дали обаче планира да се ожени за Фарнсли скоро? Те са единствените, които знаят отговора на това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Markie Farnsley ?? (@markiefarnsley)

Връзката между Дрю Ван Акер и Марки Фарнсли

Фарнсли и Акер се срещат повече от пет години. Според публикациите им в Instagram те са започнали да се срещат преди август 2016 г. Акер за пръв път намекна за връзката им на 26 август 2016 г. В Националния ден на кучето той сподели сладка снимка, на която дреме до Лука, белия миниатюрен пудел на Фарнсли. Оттогава Лука постоянно присъства в своя Instagram. Фарнсли отне още шест месеца, за да направи нещата в Instagram официални с тогавашната си приятелка. Тя качи видеоклип на себе си и Акер, скачащи заедно върху дунапренова яма в батутен парк на 6 януари 2017 г. Въз основа на тези дати те излизаха най-малко две години, преди да направят следващата стъпка в връзката си.

Дрю Ван Акер Wiki

В тийнейджърската драма Pretty Little Liars той играе Джейсън, а в Devious Maids на Lifetime играе Ашли Бенсън и Реми Делатур. Той направи телевизионния си дебют през 2009 г., играейки Паркър в епизод на Greek и Дони в епизод на Castle. В мелодрамата на CW The Lake той играе Райън Уелинг.

Популярни Публикации