Дрю Монсън- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Дрю Монсън е популярна личност в социалните медии в Съединените щати, най-известен с канала си в YouTube. Дрю Монсън е известен като „MyToeCold“ в каналите си в социалните медии. Освен това той актуализира своя акаунт в YouTube с комедийни скечове и влогове. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Дрю Монсън, височина на Дрю Монсън, нетна стойност на Дрю Монсън, връзка с Дрю Монсън , и още

Бързи факти

Пълно име: Дрю Монсън
Дата на раждане: 26 юни 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, актьор, Instagram звезда, Vlogger
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Модесто, Калифорния
Националност американски
баща Майк Монсън
Братя и сестри едно (сестра: Лили Монсън)
Лична мрежа Лична мрежа на Дрю Монсън
IMDB Дрю Монсън IMDB

Биография на Дрю Монсън

Дрю Монсън е роден в Модесто, Калифорния, на 26 юни 1995 г. В момента той е на 25 години и е роден под знака на Рака. Майк Монсън, баща му, е известен писател. Той е брат на Лили Монсън. Дороти Григс, неговата баба, често се появява в неговите видеоклипове.

Освен това тя го придружава на сцената по време на състезанието „The Valley's Got Talent“ през 2013 г. Сега той е жител на Лос Анджелис, Калифорния. Освен това той е най-добър приятел с популярния YouTuber Шейн Доусън. Той е скрил информация за образованието си от обществеността.Височина и тегло на Дрю Монсън

Той е запазил отлична физика. Дрю поддържа физическа форма и здраво тяло. Той е висок 6 фута и 1 инч и тежи 65 килограма. Освен това размерът на роклята му е 8. (САЩ). Тази сензация в YouTube обаче е невероятна личност. Освен това той има кафява коса с дължина до врата и тъмнокафяви очи.

кариера

Късно в младостта си Дрю започва да използва социални медии. Той стартира „MyToeCold“ на 7 декември 2006 г. Първото видео е пуснато на 25 юни 2007 г. Това са предимно комикси и влогове. Скечове, видеоблогове, въпроси и отговори, скечове, шеги и предизвикателства са често срещани. Шейн Доусън и Триша Пайтас се появяват в неговите видеоклипове.

„GIANT ICE CREAM SUNDAE (с SHANE DAWSON)“ и „Kissing My Friend“ също са популярни. Има близо милион абонати. Той има 873 хиляди последователи в Instagram. Той има линия дрехи Teespring.

Той също е действал. „Не е готино“ беше първият му игрален филм. Той играе 'Джоел' във филма. След това той участва в „This Isn't Working“ като „Timmy“ След това той играе „Rufus“ в „Dirty 30“

Хана Харт, Мамри Харт и Грейс Хелбиг също се появиха във филма. През 2017 г. той играе Себастиан във Fab Life Teresa Xo. Той е съавтор на „Viral Video 2“ през 2015 г.

Два пъти е печелил наградата за комикс талант. През 2012 г. и 2013 г. той спечели наградата The Valley’s Got Talent в Gallo Center for the Arts. През 2012 г. печели наградата MODA за стендъп комедия.

Той също беше номиниран за „Най-добър комедиант в YouTube“. На 9 януари 2018 г. той издаде „The Pop He Faked“ и има девет песни. Той допринесе за партитурата за пиано на албума.

Нетната стойност на Дрю Монсън

Дрю се издига до известност и успех, непрекъснато увеличавайки състоянието си. Съобщава се обаче, че нетното му състояние е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това състоянието му ще нарасне през следващите години, при условие че продължи да успява в работата си.

Връзка с Дрю Монсън

Сексуалната ориентация на Дрю винаги е била източник на ужас за поддръжниците му. Неговият женствен глас и външен вид привлякоха внимание и предизвикаха спекулации относно неговата сексуалност. В резултат на това той често е наричан транссексуален или хомосексуален индивид.

Въпреки това източниците сочат, че той не е хомосексуалист. Той също никога не е посочвал, че е хомосексуалист. Той нито е оспорил, нито е потвърдил обвиненията, но също така не е бил забелязан в непосредствена близост до мъж или жена.

Популярни Публикации