Дрю Афуало- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Дрю Афуало е знаменитост на TikTok, медийно лице, звезда в социалните медии и онлайн личност от Санта Ана, Калифорния, САЩ. Тя е добре известна в нацията с невероятните си видеоклипове в TikTok. Към момента на писане тя имаше над 7 милиона последователи в официалния си профил в TikTok. Тя също така изпраща страхотни и забавни видеоклипове на своите зрители.

Бързи факти

Пълно име Дрю Тайсън Афуало.
Известно име Дрю Афуало.
Нетна стойност (прибл.) 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 18 септември 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Санта Ана, Калифорния, Съединени американски щати.
Зодия Зодия Дева.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
образование Завършвам.
Училище / колеж Хавайският университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг .

Възраст и ранен живот на Дрю Афуало

Дрю Афуало е роден на 18 септември 1995 г. в Санта Ана, Калифорния, САЩ. Живее в родния си град със семейството си. Нейната възраст е 26 години, според това (към 2021 г.). Основното си образование завършва в известно регионално училище. След като завършва гимназия, тя се записва в Хавайския университет, за да завърши образованието си.

Височина и тегло на Дрю Афуало

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дрю Афуало е висок 5 фута 6 инча и тежи около 59 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Дрю Афуало

Дрю Афуало Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Дрю Афуало? Тази прекрасна и брилянтна знаменитост на TikTok живее оживен живот в Калифорния със семейството си. Тя живее в прекрасна къща и я поддържа безупречна. Освен това тя печели пари от различни източници, включително TikTok, моделиране, реклами, промоции и много други. Смята се, че тя има нетна стойност от приблизително 1,5 милиона USD (приблизително).

кариера

Дрю Афуало обяви във Facebook, че е започнала работа като спортен редактор в Ka Leo след завършване на обучението си. Тя започна работа като създател на цифрово съдържание в NFL през 2019 г. Тя напусна работата си след около 6 месеца на работа. По време на блокирането заради коронавируса тя започна да публикува филми в приложението за споделяне на видео TikTok. Много хора започнаха да я следват в тази мрежа, когато тя започна да публикува филми срещу расизма. Нейният официален акаунт в TikTok има 7,7 милиона почитатели и 259 милиона харесвания към август 2022 г. Нейните видеоклипове винаги са фантастични и си заслужава да бъдат гледани. Тя никога не се срамуваше да изразява проблемите си в интернет или с почитателите си.

Дрю Афуало гадже и срещи

С кого се среща Дрю Афуало? Популярната TikTok знаменитост има прекрасен външен вид и прекрасен чар. Нека ви кажа, че тя е открита за личния си живот в социалните медии. Открихме, че тя е в романтична връзка с мъж, след като проучихме нейните социални медии. Пили Тануваса е името на приятеля й и той работи като американски фитнес треньор. Те се срещат от няколко години и искат да изведат връзката си на следващото ниво. Освен това те често публикуват снимки и видеоклипове в сайтовете си за социални медии.

Популярни Публикации