Дрейк се свърза отново с първата си приятелка Кешиа Шанте

Дрейк отбеляза на феновете по време на събитието All Canadian All-Stars в четвъртък, 28 юли:

Тази следваща дама на сцената, скачах в колата на майка ми и отивах чак на запад за тази дона точно тук, усещаш ли ме? В резултат на това трябва лично да я представя. Това е първият път, когато имам приятелка на сцената. Истинска легенда, човек, когото обожавам с цялото си сърце.

Keshia скоро излезе на сцената и публиката я поздрави топло. След това музикантът изпълни шепа от песните си и благодари на Дрейк в Instagram, добавяйки, че никога преди не е виждала града да се събира така. Шанте каза също, че пеенето на песните, които е публикувала като тийнейджър, и слушането на хора да пеят текстовете я прави щастлива. Шанте коментира, че ще пази този спомен до края на живота си,Торонто, ти яздиш за мен от самото начало и аз съм вечно благодарен за твоята подкрепа. Също така, специални благодарности на всички, които счупиха тези рекорди в началото на моята кариера и са причината майка ми да има сертифицирани табели в леглото си хаха. DJ Scott Boogie, DJ Starting from Scratch, DJ X, Mark Strong & Jemini, Flow & Kiss FM, DJ Deuce, Hadi и много други. Обожавам те. От незрели деца до предприемачи!!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KIKI (@keshiachante)

Всичко, което трябва да знаете за първата приятелка на Дрейк

Тя е добре позната певица, телевизионна личност, актьор, композитор и филантроп, известна още като Кешиа Шанте Харпър. Тя стана известна в музикалния бизнес като млада, благодарение на успеха на песни като Unpredictable, Does He Love Me, Been Gone, Fallen и други. Шанте има четири албума и е най-известна с това, че е домакин на музикалната видео програма 106 & Park с Bow Wow. Тя е получила една награда Juno, пет награди на Canadian Urban Music Awards и две награди на Canadian Radio Music Awards.

 Дрейк

Тя има звезда на Алеята на славата на изкуствата в Брамптън и е спечелила множество награди SOCAN No. 1 за композиция. Харпър е известна и с песента си Table Dancer, която достигна върха на класациите на Billboard. 34-годишният мъж проведе интервюта с известни личности като Ким Кардашиян, Дуейн Джонсън, Морган Фрийман, Дженифър Лопес, Мишел Обама, Дензъл Уошингтън и Лари Кинг.

Тя се е появявала като водеща и съдия в различни сериали, включително BET Awards, Big Brother’s Aftershow, Top Chef Canada, Match Game и други. Chante също така събира дарения за различни благотворителни организации, включително WE Charity, Joyful Heart Foundation, World Vision International и други.

Връзката на Дрейк и Кешиа Шанте

Keshia и Drake Chante започват да се срещат, докато са тийнейджъри, а музикалното им сътрудничество става добре известно. Първият написа множество песни за Chante, а неговият сингъл от 2018 г., In My Feelings, имаше алюзии за Кики, която погрешно беше идентифицирана като Кешиа от множество сайтове. Въпреки че двойката не направи забележка относно самоличността на Кики в успешната песен, рапърът Преме разкри самоличността на Кики в социалните медии. В песента Fallen звездата от Breakaway също подчерта романса си с Chante.

 Дрейк

През 2009 г. VJ Сара Тейлър се изправи срещу Дрейк за връзката му с Шанте и той заяви, че се радва да нарече Шанте своя бивша приятелка. По време на поява в епизод на 106 & Park през 2013 г., Чарли Бартлет каза, че Кешиа е една от най-ранните му влюбвания и че преди това е рапирал за нея.

Популярни Публикации