Drea De Matteo- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност

Андреа Дона де Матео е 50-годишна американска актриса, родена на 19 януари в Куинс, Ню Йорк. Тя е добре известна в индустрията с ролите си на Анджи Болен в „Отчаяни съпруги“ на ABC и сестрата на Джоуи Трибиани – Джина в „Джоуи“ на NBC. Да не говорим за ролята й на детектив Тес Назарио в Shade of Blue на NBC. Тя участва във филма с Дженифър Лопес и Рей Лиота.

Бързи факти

Празнувано име: Дреа Де Матео
Истинско име/пълно име: Андреа Дона де Матео
Пол: Женски пол
Възраст: 50 години
Рождена дата: 19 януари 1972 г
Родно място: Куинс, Ню Йорк, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,68м
Тегло: 57 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруг/съпруг (име): Майкъл Девин
Деца/деца (син и дъщеря): Да, Джипси от Алабама Роуз Дженингс, Уейлън Албърт
Запознанства/гадже (име): N/A
Дреа Де Матео лесбийка ли е? НЕ
Професия: актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 18 милиона долара

Биография на Дреа Де Матео

Дреа Де Матео е роден в Уайтстоун, Куинс, Ню Йорк, на италиански родители. Майка й и баща й я отгледаха. Майка й Дона работеше като драматург и учител по драматург, който беше във факултета в HB studio, за да свързва двата края. Албърт, бащата, е производител на мебели, който е постигнал значителни крачки в кариерата си като собственик и главен изпълнителен директор на Avery Boardman and Carlyle. Тъй като семейството й беше взето да последва господството, тя беше отгледана като римокатолик.

Drea De Matteo Възраст, височина, тегло

Дреа Де Матео е родена на 19 януари 1972 г. Към 2022 г. е на 50 години. Висока е 1,68 метра и тежи 57 килограма.  Дреа Де Матео

Дреа Де Матео

кариера

Дреа Де Матео кариерата е изминала дълго пътуване, за да стигне до мястото, където е сега. Следвайки професионалния си път, Де Матео развива интерес към изкуствата. Първо посещава гимназията Лойола, която завършва и продължава в Училището по изкуства Tisch на университета в Ню Йорк. Първоначално тя се стреми да бъде режисьор, а не актриса. Освен това Де Матео учи актьорско майсторство в HB studio, където научава много за кариерата, която ще започне.

Де Матео получи възможност да се появи в „Сопрано“, където й беше дадена роля, която по-късно се оказа огромна стъпка в нейната кариера. Тя се появява в няколко филма, включително The Perfect You, Prey for Rock and Roll и много други. Тя получи роля в Abel Ferraras R Xmas, в която участва. Тя получи много положителни отзиви в резултат на отличната си работа.

Постиженията и наградите на Дреа Де Матео

По отношение на кариерата си Де Матео е една от най-забележителните актриси в индустрията. Давани са й многобройни възможности, които са довели до нови възможности в нейната кариера. Въпреки че не получи толкова много награди, колкото се очакваше, нито получи номинации, Матео постигна много в своята индустрия. Досега знаем, че Матео спечели Еми в праймтайма за най-добра поддържаща актриса в драматичен сериал.

Нетната стойност на Дреа де Матео през 2022 г

Нейното постижение като най-забележителната поддържаща актриса в драматичен сериал значително допринесе за нейния успех и нетна стойност. Тя е постигнала много в кариерата си и е безопасно да се каже, че живее най-добрия си и комфортен живот. Нейното нетно състояние се оценява на около 18 милиона долара към септември 2022 г.

Drea е фантастичен модел за подражание за млади амбициозни актьори и актриси, които искат да станат големи в индустрията. Дреа демонстрира упорит труд и последователност в работата си, което доведе до нейния успех в индустрията. Тя показа, че упоритата работа се отплаща.

Дреа Де Матео Съпруг Брак

Освен кариерата си, Де Матео е имала няколко връзки, някои от които са били полезни за нея, а други не. Де Матео откри filth mart, магазин за дрехи от източното село, с тогавашния си приятел Майкъл Спортс през 1997 г. За съжаление той беше закрит през 2004 г. След раздялата с бившия й приятел Майкъл, Де Матео започна да се среща с музикант на име Шутър Дженингс през 2001г.

Приятелството им се разраства и те решават да се оженят на 11 юни 2009 г., когато Дженингс смело й предлага брак на сцената в Stanley Center по време на шоу. Връзката им прерасна в семейство с две деца: дъщеря им Джипси Роуз Дженингс от Алабама и синът им Уейлън Албърт. За съжаление връзката на де Матео и годеницата му приключи без брак. Де Матео започва да се среща с Майкъл Девин, бас китариста на Whitesnake, през 2015 г. Де Матео все още има връзка с Майкъл Девейн в момента.

Популярни Публикации