Досадна телевизия - възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Досадна телевизия е социална медийна личност от Съединените щати. AnnoyingTV е създател на съдържание в YouTube, най-известен със своите NBA 2K монтажи, мами, PvP и игри. По същия начин той може да бъде намерен в други социални медийни платформи като Twitch, Snapchat, Instagram и Twitter, между другото. Научете повече за AnnoyingTV Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Марио
Дата на раждане: 13 юни 1997 г
Възраст: 25 годишен
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, онлайн геймър, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Братя и сестри Три сестри
Twitter Марио Twitter
Youtube марио youtube
Instagram Марио Instagram

Досадна телевизионна биография

На колко години е AnnoyingTV? Той беше роден на 13 юни 1997 г , и сега е 25. Името на AnnoyingTV е Марио и той е роден и израснал в Хюстън, Тексас. Освен това няма информация за неговите родители, братя и сестри или други членове на семейството. AnnoyingTV пък честити рожден ден на една от сестрите му в Instagram и спомена, че има общо три сестри.

AnnoyingTV също не разкри нищо за неговото образование или детство. Въпреки това, като се има предвид възрастта му, можем да предположим, че той е студент на бакалавърско ниво, освен ако не реши да прекрати обучението си и да се съсредоточи върху кариерата си в ранна възраст.Досадни телевизионни ръст и тегло

Няма налична информация за измерванията на тялото на AnnoyingTV. Неговите измервания на ръст, тегло, гръден кош-талия-ханш, размер на рокля, размер на обувки, бицепс и други измервания в момента не са налични. Има тъмнокафяви очи и черна къдрава коса.

  Досадна телевизия

AnnoyingTV Height (Източник: Instagram)

AnnoyingTV професионална кариера

По отношение на професията, AnnoyingTV е професионален създател на съдържание в YouTube. Той е експерт по игри, който също е добре известен със своя YouTube канал AnnoyingTV. Той е добре известен в своя канал с NBA 2K монтажи, мами, PvP и игри. От създаването си на 26 февруари 2014 г. този канал е натрупал над 401 000 абонати.

NBA 2K18 НОВИ РЕЖИМИ НА ИГРА, ХАРАКТЕРИСТИКИ И ОЩЕ !! е един от най-популярните му видеоклипове в YouTube. *ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ* и този видеоклип в момента има над 280 000 гледания. AnnoyingTV също работи върху PvP с няколко други играчи на YouTube NBA 2K, включително HankDaTank25 и @ybnnahmir, наред с други.

Що се отнася до канала на AnnoyingTV в YouTube, най-новото видео е озаглавено Coolin With GMARNG [GTA 5 Funny Moment]. AnnoyingTV публикува това видео на 27 юни 2014 г. и досега е получило 6756 гледания. Освен това, единственото видео с повече от 1 милион гледания в момента е YBN Nahmir реагира на Bounce Out With That Squirt (PARODY) FUNNIEST THING EVER??, което има над 1,1 милиона гледания. По същия начин, към момента на писане на тази биография, имаше пет видеоклипа с гледания, вариращи от 500 хиляди до 1 милион.

Те имат поредица от 50 победи с C !! 4 POINT WINNER RUFFLES GOING CRAZY !! НАЙ-ДОБРАТА КОНСТРУКЦИЯ! LAMELO BALL ПРЕКРАТЯВА СЕРИЯ ОТ ПЕЧЕЛИ НА MYPARK В NBA 2K 8! @MELOD1P *НЕ CLICKBAIT* ПРЕКРАТЯВА ПОРЕДИЦА ОТ 142 ПЕЧЕЛИ В NBA 2K1 !! НАЙ-ВИСОКАТА В ИСТОРИЯТА НА NBA 2K !! ( ТОВА НЕ Е КЛИКБЕЙТ ) NBA 2K19, YBN ВСЕМОГЪЩИЯТ ДЖЕЙ ВЗЕМА МОМИЧЕТО SOLLUMINATI и ФАЛШИВНИЯ LIL TECCA В ПУБЛИЧНА ШЕГА *СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ* (РАБОТИ ). YBN NAHMIR ОТКРАДА МИ BENZ!

Още ON Кариера

Освен това първата публикация на AnnoyingTV в Instagram беше на 10 юли 207 г. Това е видеоклип на него самия с @prettyboyfre o. В своя акаунт в Instagram AnnoyingTV представи редица личности в социалните медии.

Те включват, между другото, @ybnnahmir, Manny (@ybn manny), @ybnglizzy, @nav, Tecca (@liltecca), @torylanez, @losangelesconfidential, Kristopher London (@iamkrislondon), @zackttg и Cordae (@ybncordae) .

Нетна стойност на AnnoyingTV 2022 г

Нетната стойност на AnnoyingTV се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Досадно телевизионно състояние на връзката

Кой се среща с Annoying V? Най-вероятно е необвързан в момента. Той не е споделил много информация по този въпрос. По същия начин AnnoyingTV не е споделял никакви публикации в социалните медии, които биха могли да намекнат за текущите му връзки или афери.

Освен това той поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Въпреки това талантът, хуморът и чарът на AnnoyingTV със сигурност ще му спечелят много фенове в бъдеще.

Социална медия

По отношение на социалните медии, AnnoyingTV се присъедини към Twitter през юли 2011 г. и в момента има 46,5 хиляди последователи. По същия начин в Instagram той се нарича @mariohtxx и акаунтът му има 70 публикации, 44,5 хиляди последователи и 70 споделяния.

Освен това, от създаването си на 26 февруари 2014 г., неговият канал AnnoyingTV е получил 487 000 абонати и 51 304 268 гледания. AnnoyingTV може да се намери и в Twitch под името @Annoying. По същия начин, за бизнес запитвания, можем да се свържем с него на [имейл защитен]

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така, знайте за Нетната стойност, биография, възраст и националност на Джейсън Белмонте .

Популярни Публикации