Дороти Джо Гидиън - биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак

Дороти Джо Гидиън е добре позната като обожаващата съпруга на телевизионния водещ 194. Дороти Джо Гидиън, която прекарваше по-голямата част от времето си под светлината на прожекторите със съпруга си, почина през 1981 г.

Бързи факти

Пълно име: Дороти Гидиън
Дата на раждане: 25 февруари 1924 г
Възраст: 97 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Дата на смъртта: 19 октомври 1981 г
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 12 януари 1945 г
Съпруг Боб Баркър
Родно място Спрингфийлд, Мисури,
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
баща Джак Оливър Гидиън
Майка Дороти Л. Еванс Гидиън.

Биография на Дороти Джо Гидеон

Дороти Джо Гидиън е роден на 25 февруари 1924 г. в Спрингфийлд, Мисури, Съединени американски щати. Родителите й бяха Джак Оливър Гидиън и Дороти Л. Евънс Гидиън. Местният американец беше от бял етнос. Има обаче малко подробности за нейното детство и образование.

кариера

Дороти, подобно на съпруга си, работеше в развлекателната индустрия. Тя пее и озвучава реклами. Тя също се появява в игрови предавания като It’s Your Bet и Tattletales.Дороти също беше активист за правата на животните. Тя се застъпваше за защита на животните и се противопоставяше на жестокостта към тях в полза на хората. Освен това тя вдъхнови Боб да се застъпва за правата на животните. Тя беше изпреварила времето си, казва нейният съпруг Боб. Още тогава тя беше станала вегетарианка и спря да носи кожа.

Нетната стойност на Дороти Джо Гидиън

Дороти Джо Гидиън наскоро се издигна до известност като съпруга на знаменитост. В резултат на това определянето на нейните действителни общи активи, без да се знае професионалната й кариера, е трудно. Нейната половинка обаче, Боб Баркър, има нетна стойност от 70 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това към септември 2020 г. той получава годишна заплата от 10 милиона долара. През 2010 г. той дари 5 милиона долара на лобистката група за животни Sea Shepherd Conservation Society. Той също така дари 2,5 милиона долара на PETA, за да помогне за изграждането на техния базов лагер в Лос Анджелис, сега известен като Sway Barker Building. Боб похарчи 700 000 долара през 2014 г., за да премести три слона от зоопарк в Торонто в защитено от правителството местообитание в Калифорния. Освен това е похарчил много пари за добра кауза.

Дороти Джо Гидиън Съпруга, брак

Дороти Джо Гидиън и покойната му съпруга Боб бяха влюбени в гимназията. Боб заведе Дороти Джо на концерт на Ела Фицджералд в Мисури за първата им среща. Любовната история, която започна, когато тя беше на 15, стана по-здрава с времето. През цялата борба на Боб тя остана до него. На 12 януари 1945 г. двамата сключват законен брак. Двойката беше женена 36 години до смъртта на Гидиън. Те обаче не са имали деца.

Популярни Публикации