Дорит Кемсли- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Дорит Кемсли е добре позната американска актриса, бизнесдама, модел, медийна личност, звезда в социалните медии, инфлуенсър в Instagram и интернет феномен от Уудбридж, Кънектикът. Тя е добре известна в нацията с ролята си в популярната риалити програма The Real Housewives of Beverly Hills.

Бързи факти

Пълно истинско име Дорит Кемсли.
Дата на раждане 14 юли 1976 г.
Възраст (към 2021 г.) 45 години.
Място на раждане Уудбридж, Кънектикът, Съединени щати.
Професия Актриса, модел, моден дизайнер и предприемач.
Нетна стойност 35-40 милиона щатски долара (приблизително).
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия християнството.
Зодия Рак.
образование Завършил маркетинг, дизайн и комуникация.
Училище/Колеж Частен колеж в Америка.

Възраст и ранен живот на Дорит Кемсли

Дорит Кемсли е роден на 14 юли 1976 г. в Уудбридж, Кънектикът, САЩ. След това тя се премести в Италия и живее там в продължение на много години. Според съобщенията тя се е върнала в Съединените щати през 2009 г., за да създаде своя фирма. Тя е на 45 години (към 2021 г.). Тя се записва в близкото частно училище за началното си образование. Той не е разкрил имената на нейната гимназия или колеж. Тя е получила бакалавърска степен по маркетинг, дизайн и комуникация, според докладите.

Височина и тегло на Дорит Кемсли

Кемсли е висок около 5 фута 7 инча. Тя тежи около 53 килограма (в паундове: 116 фунта). Дорит е запазила физиката си по правилния начин. Тя обича да спортува и да се храни здравословно, за да поддържа теглото си. Косата й е руса, а очите й са лешникови.  Дорит Кемсли

Дорит Кемсли Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Дорит Кемсли? Кемсли води луксозен начин на живот в къщата си. В момента тя живее в напълно оборудвано имение от 9000 квадратни фута. Дорит плати 6,47 милиона долара за имота си през 2019 г. и сега той струва приблизително 9,5 милиона долара. Има и маркови автомобили, които държи в гаража на дома си. Гардеробът й е пълен с дизайнерски чанти и обувки. Нетната й стойност се оценява на между 35 и 40 милиона долара.

кариера

Тя е известен моден дизайнер, който е създал няколко тоалета в италиански и американски стил. По отношение на телевизионни изяви, тя се появи за първи път пред камерата през 2017 г. На 17 януари 2017 г. тя беше представена в Access Daily. Дорит се появи като гост в няколко предавания и интервюта. През 2018 г. тя се появи в няколко телевизионни предавания, включително Megyn Kelly Today, The Wendy Williams Show, The Talk, LadyGang и други.

Позволете ми да ви информирам, че тя се появи в популярната програма „Истинските съпруги от Бевърли Хилс от 2016 до 2021 г. Освен това Кемсли е избрана за участие в популярния телевизионен сериал „Принцът“, чиято премиера ще бъде през 2021 г. Кемсли също ръководи онлайн бутик за облекло, наречен „Beverly Beach By Dorit“. Тя продава продукти за измиване на лицето с бърз блясък, бански костюми за момичета и момчета и разнообразие от други продукти. Тя също така продава дамски покривала, очила, щипки за коса, ленти за глава и други аксесоари. Цените на всички стоки са различни.

Дорит Кемсли Съпруг и брак

Кой е съпругът на Дорит Кемсли? Кемсли е прекрасна и проницателна жена. Тя се срещна с Пол Кемсли в Ню Йорк, според докладите. Те размениха контакти след няколко взаимодействия и развиха връзка. През 2015 г. двойката се ожени и покани всички членове на семейството си, роднини и близки приятели. Нека добавя, че Пол Кемсли е добре известен предприемач. Двамата са доволни от живота си и често пътуват на други места за посещения.

Популярни Публикации