Дорис Хенкокс - Възраст, Wiki, Нетна стойност, Детство, Кариера

Дорис Ханкокс , известна също като Мама Дорис и Дорис Боуман, е актриса и телевизионна личност от Съединените щати. Дорис Хенкокс стана добре известна, след като беше домакин на рестартирането на ABC на To Tell The Truth.
Мама Дорис също се е появявала във филми и телевизионни предавания като Black-ish, Common Bond и Celebrity Family Feud. Тя е и майка на американския актьор, комик и водещ на шоу игри Антъни Андерсън.

Бързи факти

Пълно име Дорис Ханкокс
Професия Актриса и телевизионна личност
Популярни за Съ-домакин на ABC рестартирането на To Tell The Truth
Възраст (Както през 2022 г.) 67 години
Дата на раждане 12 юли 1954 г
Зодия Рак
Родно място Чикаго, Илинойс, Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Не е наличен
Съпруг Стърлинг Боуман
деца Антъни Андерсън
Братя и сестри Не е наличен

Детство на Дорис Хенкокс

Дорис Ханкокс е роден на 12 юли 1954 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. В момента тя е на 67 години. Според рождената си дата тя е родена под знака на Рак. По националност тя е американка. Дорис Хенкокс е родена в Чикаго, Илинойс, но семейството й се премества в Калифорния, когато тя е дете. В резултат на това Дорис прекарва по-голямата част от детството си в слънчева Калифорния.

Дорис Ханкокс е запазила мълчание за семейството си, включително братята и родителите си, което е жалко. Много информация за нейното семейство все още се проучва. Антъни Андерсън е син на мама Дорис и актьор, комик и водещ на шоу игри. Той имаше собствен ситком „Всичко за Андерсън“, както и участия в Black-ish на ABC и The Bernie Mac Show на Fox, който беше в петия си сезон.
Връзкина Дорис Хенкокс животът не винаги е бил лесен, когато става въпрос за връзки. Първият й брак приключи, след като тя роди Антъни по неизвестна причина. След като стана майка на 18-годишна възраст и известно време отгледа дете като самотна майка, тя се омъжи за бизнесмен на име Стърлинг Боуман. Стърлинг се премества от Литъл Рок, Арканзас, в Лос Анджелис, за да работи в стоманодобивната индустрия. По-късно той ще създаде верига от три магазина за дрехи. Тя не е разкрила нищо за брака си, въпреки факта, че изглежда е имала страхотни отношения с него. Синът й имаше близки отношения с него в действителност.

Стърлинг Боуман беше отдаден съпруг и баща на Антъни Андерсън. Стърлинг Боуман е бащата на Антъни, въпреки факта, че няма връзка с биологичния си баща. Освен това чернокожият актьор приписва способността си да се държи като възрастен на Стърлинг Боуман. Андерсън си припомни събитията, които се случиха, след като се върна у дома от колежа, припомняйки си уникалния метод на Стърлинг да го научи как да бъде възрастен.

кариера

Дорис Ханкокс мечтае да стане актриса от тийнейджърска възраст. Мечтите й обаче не се сбъднаха, докато не порасна много. Антъни Андерсън е роден в ранна възраст от мама Дорис. Като самотна майка тя трябваше да работи изключително много, за да свърже двата края. Първоначално тя работи като телефонистка, за да издържа семейството си. Тя обаче трябваше да направи много жертви, за да възпита правилно децата си и да отговори на всичките им изисквания.

Синът на Дорис Антъни пък се оказа изключителен късметлия за нея. Антъни стана известен след участието си в комедийния сериал на ABC Black-ish. Билетът на Дорис Ханкокс за развлекателната индустрия пристигна. Дорис се появи три пъти по телевизията през 2016 г.: Access Hollywood, Extra with Billy Bush и The Insider. През 2017 г. тя се появи в The Talk, Access Daily, Hollywood Today Live, Good Morning America и Animal Nation с Антъни Андерсън. Боуман се появява в няколко филма, включително The Truth (2010), Black-ish (2014) и Common Bond (2015). (2008). В The Truth тя играе героя Flossie, а в Black-ish тя играе Дорис.

Нетна стойност на Дорис Хенкокс

Нетната стойност на Дорис Хенкокс се оценява на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г., според надеждни онлайн източници. Този доход е достатъчен, за да покрие всичките й активи, приходи и недвижими имоти. Дорис Хенкокс води охолен начин на живот. Основната й кариера като актриса и телевизионна личност доведе до значително богатство. Нейният син, Антъни Андерсън, от друга страна, се оценява на 25 милиона долара. Нейните автомобили, имение и други богати колекции скоро ще бъдат актуализирани.

образование

Дорис Хенкокс е добре образована жена. Нейното средно образование е завършено в гимназията Jordon в Лос Анджелис, Калифорния. След като завършва гимназия, мама Дорис се записва в Compton Community College. Общинският колеж се намира в Комптън, Калифорния, САЩ.

Любопитни факти

 • Дорис Хенкокс е телевизионна личност и актриса от Съединените щати.
 • Дорис Хенкокс стана добре известна, след като беше домакин на рестартирането на ABC на To Tell The Truth. Мама Дорис също има
 • се появява във филми и телевизионни предавания като Black-ish, Common Bond и Celebrity Family Feud.
 • Тя е най-известна като майка на американския актьор, комик и водещ на шоу игри Антъни Андерсън.
 • Дорис Хенкокс е родена на 12 юли 1954 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. В момента тя е на 67 години.
 • Според рождената си дата тя е родена под знака на Рак.
 • След като стана майка на 18 години и известно време отгледа дете като самотна майка, тя се омъжи за
 • бизнесмен на име Стърлинг Боуман. Стърлинг Боуман беше отдаден съпруг и баща на Антъни Андерсън.
 • Дорис Хенкокс мечтае да стане актриса от тийнейджърска възраст. Мечтите й обаче не станаха
 • се сбъдват, докато тя много порасне.
 • Нейното средно образование е завършено в гимназията Jordon в Лос Анджелис, Калифорния. След като завършва гимназия, мама Дорис се записва в Compton Community College.

Популярни Публикации