Dontay Banks: Бащата на Lil Durk (автор на песни и певец)

Донтей Банкс е баща на Лил Дърк, американски рапър, автор на песни и вокалист. The Durk е директор и създател на рап ансамбъла Only the Family.

Бързи факти

Пълно име Донтей Банкс
Първо име Недей
Фамилия банки
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо

Дърк за заключеното дело на отец Донтей

Дърк беше само на седем месеца, когато Донтей Банкс беше осъден на затвор по обвинение, свързано с d*ug. Баща му беше осъден, след като беше осъден за търговия със стоки в южната част на Чикаго. Sony пусна първия трейлър за следващия филм „Uncharted“. Дърк заяви, че баща му е бил в затвора 22 години за г*уги. Въпреки затвора той разговаря с него всеки ден. Той също така посочи, че според новото законодателство на Чикаго той ще бъде освободен след няколко години. Той също така каза, че баща му не е бил хванат на d*ugs, но е бил затворен, защото Dontay не е крещял на Лари Хувър.

Дърк беше женен преди, но за кого беше женен?

Всеки е наясно какъв е неговият професионален опит и накъде се е насочил. Въпреки това, според миналото на Дърк, художникът е имал няколко връзки с жени през целия си живот. През 2008 г. Никол Ковоне и той започнаха да се срещат. Той излизаше с няколко жени, след като се раздели с Никол, но техните имена и лични данни все още не са публикувани. През 2018 г. той предложи брак на Индия Роял, с която преди това излизаше. По-късно двамата се ожениха на тайна церемония.  Донтей Банкс

Dontay Banks (Източник: Google)

Лил Дърк е баща на шест деца.

През живота си художникът се е срещал с много жени, с някои от които е имал деца. Дърк е баща на шест деца. Той започва да се среща с Никол през 2008 г., а три години по-късно имат Анджело Банкс. Бела Банкс влезе в този свят през 2013 г. Те скоро поеха по свой собствен път. Зейдън Банкс се роди след няколко месеца. Du’mier и Skyler Banks пристигнаха в нашия свят през 2014 г. Тамека Куте е майката на Skyler. Майките им обаче все още са неизвестни за останалия свят. Уилоу Банкс, първото дете на него и Роял, се роди през 2018 г.

Близки роднини на Lil Durk са починали.

Дейвон, известен още като King Von, се появи в разпределението на Durk's Only the Family and Empire през ноември 2020 г. Von, рапър/художник от Съединените щати, беше убит на 6 ноември. Неговият мениджър, който беше в безопасност от прострелване, каза, че не е имало полицейско участие в убийството на крал Вон.

МакАртър Суиндъл, изпълнител на OTF Nunu и братовчед на Дърк бяха застреляни в Чатъм в събота, докато той беше на паркинг от някой, който го бутна и стреля по него. Спътникът на Дърк също беше застрелян и убит извън студиото.

В крайна сметка всичко започна със социалните медии.

Durk, подобно на много други музиканти в днешно време, започна в социалните медии. Нямаше амбиции, въпреки че публикуваше много видеоклипове в YouTube и Myspace на случаен принцип. Чрез видеоклиповете той успя да получи известност с уменията си. Освен това художникът не е имал инструкции и просто е тренирал, гледайки филми по телевизията. Процесите със сигурност не бяха лесни за него, тъй като той беше свързан с актове, които в крайна сметка не го подписаха, което го подтикна да създаде своя имидж и етикет.

  Донтей Банкс

Dontay Banks (Източник: Google)

Нетна стойност

Вместо това може да отидем чрез детето му Lil Durk, тъй като печалбите на баща му все още не са известни. Той е певец, композитор и рапър по професия и Нетното състояние на Dontay Banks е 3 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации