Donlad Dougher- Нетна стойност, възраст, рожден ден, родители, височина, приятелка, кариера

Донлад Догър е стереотипното съседско момче: привлекателно и хумористично, като същевременно остава непретенциозно и достъпно. За разлика от приятелите си, които са съсредоточени върху подобряването на имиджа си на юношески идол с аура на „мързеливец“, Донлад е добре да бъде себе си – весел човек с фантастично чувство за хумор и логична глава на раменете си. Ако не сте запознати с името, ето кратко представяне – Donlad Dougher, 14, е онлайн знаменитост, виден YouTuber с огромна база от фенове и обещаваща актьорска кариера. Ето един поглед към живота и времето на един от най-обещаващите млади таланти, появили се от виртуалния свят през последните години. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Donlad Dougher, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, кариера и много други интересни факти за него!

Бързи факти

Истинско име Донлад Догър
Псевдоним Донлад
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 16 годишен, годишна
рожден ден 16 юли 2006 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 57 кг (127 паунда)
Измервания на тялото прибл. 40-30-38 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 7,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. -60 K (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Donlad Dougher

Donlad Dougher е роден на 16 юли 2006 г. Той е сега 16 годишен, годишна. Неговият астрологичен знак е Рак. Той е роден в Съединените американски щати. Той е със смесено наследство и има американско гражданство. Майката на Donlad Dougher е Ивон, а баща му е Дон. Те също са представени в неговите канали в YouTube и TikTok. Той също има братя и сестри. Има сестра, която е по-голяма от него. Освен това той е високо образован, според образователните си данни.

Височина и тегло на Donlad Dougher

Колко висок е Донлад Догър? Той е висок 5 фута 6 инча или 1,67 метра или 167 сантиметра. Той тежи около 57 кг (127 паунда). Освен това той има кафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Той има номер на обувките 7,6 в Съединените щати.  Донлад Догър

Donlad Dougher позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Donlad Dougher

Колко е нетната стойност на Donlad Dougher? Личният му живот е лишен от шумни раздяли, прословути сбивания или политически некоректни изказвания. Съобщава се, че нетната стойност на Donlad Dougher е между и милиона (USD) към 2021 г.

Професионален живот и кариера

Donlad Dougher стартира своя акаунт в YouTube през 2019 г. Освен това неговите почитатели са наричани #Ladiators. Той често работи с други известни личности в YouTube. В един от най-успешните си видеоклипове в YouTube той дава на FaZe Rug Rolls Royce.

Приятелка и статус на връзка

Коя е приятелката на Donlad Dougher? Той не е разкрил нищо за живота си на срещи. Сега той е необвързан и отдаден на работата си.

Факти

  • Детството или преките роднини на Donlad Dougher са неизвестни, но по-малките му брат и сестра се появяват много в ранните му видеоклипове и туитове във Vine.
  • Доналд призна Vine за успеха му и каза, че нямаше да е там, където е сега, ако не беше мрежата за видео споделяне.
  • Той е доста близък с майка си и често публикува нейни снимки в акаунтите си в социалните мрежи.
  • Той също е голям фен на животните.
  • Любимият му цвят е жълто.

Също така, знайте за Bokoen1 (Twitch Star) Биография, Wiki, Възраст, Twitch

Популярни Публикации