Донал Лог- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Донал Франсис Лог е роден в Канада актьор, най-известен с работата си в телевизионни предавания като Vikings и Sons of Anarchy. Той също така продуцира и пише. Той е добре известен със своята гъвкавост и умения, които са му спечелили място като една от най-уважаваните фигури в индустрията днес.

Donal Logue също е надарен музикално и излъчва голяма доза харизма. Но как той си направи име като крал Хорик (героя, който изигра в телевизионния сериал „Викинги“)? Как Лий Торик (неговият герой от Синовете на анархията) проби в гигантската американска индустрия? Научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Донал Лоуг

Бързи факти

Истинско име Донал Лог
Псевдоним Доналд
Известен като Актьор, продуцент
Възраст 55 години
рожден ден 27 февруари 1966 г
Родно място Онтарио, Канада
Зодия Риби
Етническа принадлежност Бяло
Националност канадски
Религия християнството
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 75 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг Разведена
Нетна стойност 3 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Кой е Донал Лог?

Донал Лог е роден в канадската провинция Онтарио. Родителите му бяха ирландци и професията им изискваше да се движат. В резултат на това Донал прекарва детството си в Канада, Бостън и други места, преди да се установи в Калифорния. Карина, Айлийн и Дейрдри бяха трите сестри на Лог. Лоуг е приет в гимназията Central Union в Калифорния . Именно там той проявява интерес към театъра. Той също така основава Imperial Valley Players, театрална трупа, която играе в аудиторията на училището.Донал Лог Обучение

Лоуг също посещава колежа „Св. Игнатий“, йезуитско училище в Лондон, Англия. През 1983 г. той е избран за президент на 37-ата сесия на American Legion Boys Nation. Това беше значително постижение, защото той беше първият негражданин, получил тази чест. Записва се да учи история в Харвардския университет и завършва през 1988 г.

По време на колежа той се появява в над 30 пиеси, прекарва дълго време в Harvard/Radcliffe Summer Stock Company на Американския репертоарен театър и прекарва кратко време в Англия, правейки театър. Лог също става член на Cornerstone Theatre Company. В този момент той решава да преследва актьорската си страст.

Как Донал Лоуг преследва кариерата си?

Лог беше талантлив актьор сам по себе си. Лог започва кариерата си, като се появява в малки пиеси. Дори и пиесата да не беше грандиозна, приятелите му можеха да видят неговия блясък. Приятели бяха впечатлени от таланта на Лог и го убедиха да отиде на прослушване за по-големи пиеси. Той опита 15 от тях, но беше отказан. Но след това, от нищото, Лоуг е поканен на прослушване за филма Sneakers.’ Въпреки липсата на опит, той получава подкрепа от известни личности като Бен Кингсли и Робърт Редфорд. Способностите на Лог бяха признати и кариерата му тръгна нагоре през 1992 г.

Един от най-забележителните моменти в кариерата на Лог се случи през 2010 г., когато той напусна актьорството, за да преследва кариера като шофьор на камион, след като едно от телевизионните му предавания, „Териери“, беше отменено. За наше щастие отпуската беше кратка. Лоуг изигра и главната роля в музикален видеоклип за песента „Lowlife“. Той се присъедини към актьорския състав на „Sons of Anarchy“ и „Vikings“ през 2012 г., затвърждавайки вече утвърденото си име в американската филмова индустрия. Други телевизионни предавания включват „Copper“, „CBGB“ и „9 Full Moons.“ Той също така си направи име в криминалната и правна драма „Закон и ред: Отдел за специални жертви“, базирания на DC сериал Gotham, и трилъра на Адам Маси „Натрапниците“.

Колко висок е Донал Лог?

Донал, обсебен от бодибилдинга, вярва, че фитнесът е ключът към доброто здраве. Донал Лог е 54-годишен мъж. Той е висок 1,78 м (5 фута 10 инча) и тежи около 75 кг. Има светлокафява коса и кафяви очи.

  Височината на Донал Лог

Донал Лог (Източник: Instagram)

Коя е съпругата на Донал Лог?

Разводът на Донал предизвика възмущение сред феновете му. Говореше се, че е гей и бракът му ще се провали, но няма доказателства в подкрепа на тези твърдения. Веднъж беше съобщено, че той е имал връзка с колумбийски американски продуцент. Въпреки слуховете, актьорът прави успешна кариера и планира да се появи в още филми в близко бъдеще.

Има две деца от предишния си брак. И двамата в момента са записани в училище.

Нетна стойност на Донал Лоуг 2022 г

Самотен примамливо богат мъж? Дори не мисля, че това е тема, която си струва да се обсъжда. Това безспорно е категорично „да“.
Донал Лоуг е канадско-ирландски актьор с нетно състояние от 3 милиона долара към октомври 2022 г. Други източници на доходи за него включват актьорство, режисура, продуциране и писане.

Факти

  1. Донал е гей.
  2. Имал е една връзка.
  3. Трудно ставаше актьор.

Популярни Публикации