Дон Орсило – Брачен живот, съпруга, дъщери, нетно състояние и много други

Дон Орсило е уважаван говорител игра по игра за San Diego Padres на Fox Sports San Diego. Той е спечелил уважение с работата си, а гласът му се разпознава лесно. В NESN той също даде глас за Boston Red Sox.

Бързи факти

Пълно име Дон Орсило
Дата на раждане 16 декември 1968 г
Възраст 52 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Говорител
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 6 милиона долара

Брак, нова съпруга и сватба

Той има щастлив брак със съпругата си Кати Магуайър Орсило. Двойката живее в Коронадо. Това обаче не е първият му брак. Той беше женен за Лиза, първата му съпруга, и семейният му живот с нея не беше щастлив.

Лиза му даде две дъщери. Имената на дъщерите му са Сидни и Мадисън. Според някои източници дъщеря му Сидни работи като су-готвач. Дон Орсило

Дон Орсило

Уволнението е непопулярно в NESN

Преживял е неуспехи в живота си. Отборът не се справяше добре и имаше много промени в персонала. Той беше уволнен и заменен от гласа на Дейв О’Брайън. Той беше там 15 години и беше труден период за него.

Феновете бяха очаровани от гласа му и той без съмнение присъстваше в продължение на 15 години. Там нямаше мръсотия, но всички го обичаха. Бяха подписани над 60 000 петиции, умоляващи собственика, Джон Хенри, да го задържи, защото той беше много обичана фигура.

Изумителни цифри за нетната стойност и заплатата

Той печели колосалните шест милиона долара на година. Точната му нетна стойност не е известна, но за човек с толкова голяма заплата, неговото нетно състояние трябва да бъде поне 15 милиона долара към 2021 г . Неговата рекламна кариера е основният му източник на доходи. Преди това е работил за редица мрежи и екипи. От 2001 г. до 2015 г. той беше телевизионният глас на Бостън Ред Сокс. В момента той е говорител на пиесата на San Diego Padres.

От 1996 до 2000 г. работи и като радиодиктор. Беше за Pawtucket Red Sox от второстепенните лиги. Успехът не дойде лесно за него и той трябваше да работи много усилено, за да го постигне. От 1991 г. до 1992 г. той също работи за Питсфийлд Метс от Ню Йоркската Пен Лига.

Той също така е работил като говорител на играта за игра за Cox Sports, баскетболния отбор на Providence College. Той също така е работил като телевизионен оператор на Springfield Falcons. От 1994 до 1996 г. той е техен говорител.

Любопитни факти

  1. Той е роден през 1968 г., което го прави 50-годишен през 2019 г. На 16 декември празнува рожден ден.

Популярни Публикации