Доминик Трейси- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Доминик Трейси е YouTuber и инфлуенсър в социалните медии, базиран в Съединените щати. Доминик Трейси е добре известен със своите видеоклипове в YouTube и Tik Tok. Знайте всичко за Доминик Трейси- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Доминик Трейси
Дата на раждане: 22 ноември 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTube звезда
Държава: Ню Джърси, САЩ
Височина: 416666 фута 8 инча (127000.00m)
Нетна стойност 800 000 долара
Заплата k – 7k
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 3. 4
Родно място Град Пенсаукен
образование Средно училище Уилямстаун
Братя и сестри (2) Изабела, Чад
Facebook Доминик Трейси във Facebook
Twitter Доминик Трейси в Twitter
Youtube Доминик Трейси Youtube
Instagram Доминик Трейси Instagram

Биография на Доминик Трейси

Доминик Трейси е роден в Pennsauken Township, Ню Джърси, на 22 ноември 2003 г. Информацията за неговите патенти и членове на семейството не са разкрити. Той има двама братя и сестри: Изабела, сестра, и Чад, брат.

Доминик е ученик в средно училище Уилямстаун и се вози в училищния автобус като другите ученици. Учи изкуство, литература, гимнастика и природни науки в училище. Той е на седемнадесет години.Височина и тегло

Доминик Трейси е висок 5'6″ и тежи 62 кг. Височината му е 34 инча. Очите му са тъмнокафяви, а косата му черна. Други подробности за телесните му мерки, като размер на обувката, размер на талията и т.н., не са разкрити.

кариера

Животът на всеки е повлиян от интернет. Никой не може да проумее свят без интернет. По същия начин уебсайтовете на социалните медии се превърнаха в място за демонстриране на определени умения пред света. Доминик Трейси е дигитален инфлуенсър през новото хилядолетие. Доминик се присъедини към социална медийна платформа неотдавна.

През януари 2015 г. Доминик стартира своя канал в YouTube с видеоклип, представящ колекцията му маратонки. Каналът му отбеляза бърз растеж по отношение на зрители и абонати, достигайки повече от милион. Въпреки че филмите му са предимно за маратонки, той също така често публикува видеоклипове за ежедневието, пътувания, влогове, шеги, предизвикателства и видеоклипове за реакции в своя канал.

Шегата с моята бивша приятелка с текста на Gnash „I Hate You, I Love You“ е един от най-популярните му видеоклипове, както и поредицата от видеоклипове Killer Crown. Доминик е муза на короната и един от най-известните мъже в Tik Tok. Неговото видео за синхронизиране на устни, танци и актьорска игра в Tik Tok получи най-много гледания.

Доминик Трейси е много активен в социални медийни платформи като Instagram и Twitter. В социалните медии той споделя различни видеоклипове и снимки. Както при други известни личности, той е имал положителни, отрицателни и неприятни срещи в социалните медии. По същия начин някои от поддръжниците му го хвалят, докато други го осъждат. Според някои от предполагаемите му недоброжелатели той е глезлив младеж, който харчи много пари за маратонки.

Нетната стойност на Доминик Трейси през 2022 г

Доминик Трейси е добре позната личност в социалните медии. Той е натрупал значителна база от фенове, като същевременно е натрупал значително състояние. Той получава между k и 00k за всяка публикация в Instagram. По същия начин той получава между 000 и 7 500 чрез YouTube. Освен това, Приблизителната нетна стойност на Доминик е 800 000 долара към 22 октомври. Сигурно сега живее луксозен начин на живот с членовете на семейството си.

Доминик Трейси Приятелка и срещи

Обсъждайки състоянието на връзката на Доминик Трейси, той е твърде млад, за да бъде въвлечен в любовна връзка. Доминик, на петнадесет години, изглежда твърде незрял, за да се свърже с някого. Той изглеждаше по-загрижен за професионалната си работа и образование, отколкото за това да има връзка. В резултат на това Доминик в момента е необвързан.

Популярни Публикации